4Culture is Live Aid voor entertainment en evenementenbranche4Culture is Live Aid voor entertainment en evenementenbranche
Back Back Nieuws

4Culture is Live Aid voor entertainment en evenementenbranche

16 maart 2020

Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep en de overheid treft harde maatregelen. Deze maatregelen zijn nodig, maar hebben ook verregaande gevolgen voor zelfstandigen in onder ander de entertainment & evenementenbusiness. Veel artiesten en bureaus vrezen voor hun voortbestaan en 4Culture! wil die mensen helpen om hun hoofd boven water te houden.

Koppen bij elkaar

Sander Steffen (Entertain-ME) is een van die artiesten die het klappen van de zweep voelt. Hij is alleen niet van plan om te blijven zitten en te hopen dat het overwaait. ‘Juist nu is het belangrijk dat we de koppen bij elkaar steken en kijken hoe we elkaar kunnen helpen.’ Zodoende heeft hij samen met Simon Onbelet (GigWorld) de handen ineen geslagen en zijn ze aan de slag gegaan.

Doneren

Het idee, een livestream met de mogelijkheid om te doneren. Zolang er gedoneerd wordt, gaat de livestream door. De kijkers houden de artiesten dus spreekwoordelijk in leven. De artiesten zijn stuk voor stuk professionele artiesten die hun brood verdienen door op te treden. Maar ook een aantal bekende Nederlanders zullen het podium betreden waaronder Dennis van Aarssen (TVOH 2019).

Surpriseacts

Daarnaast zullen er nog vele supriseacts komen. Alle artiesten zijn artiesten van het hoogste niveau en doen allemaal gratis mee aan dit project. Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen en dit aan het einde te verdelen onder iedereen die heeft bijgedragen. Het doel, samen elkaars hoofd boven water houden, want samen staan we sterk.

Zo snel mogelijk live

De livestream zal worden opgenomen vanuit Theater Markant in Uden en de line-up ziet er nu al fantastisch uit. Het belooft een show vol entertainment te worden met veel humor, muzikaliteit, verwondering en verrassingen. Het doel is om woensdag al live te gaan en het meerdere dagen vol te houden.

Artiesten kunnen zich uiteraard nog aanmelden. De livestream is binnenkort zien op www.livestream4culture.nl. De website is nu al online en het is ook al mogelijk om te doneren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!