400 Exposanten en 4500 bezoekers bij Evenement Contact 2017400 Exposanten en 4500 bezoekers bij Evenement Contact 2017
Back Back Nieuws

400 Exposanten en 4500 bezoekers bij Evenement Contact 2017

06 maart 2017

Deze week vindt de 9de editie plaats van EvenementContact, hét grootste eendaagse platform voor de totale Live Communicatiebranche.

Arjen Lemstra: 'We kunnen deze dag het beste beschrijven aan de hand van onze vier I’s: Informatie, Inspiratie, Innovatie en Interactie.'

Informatie

De 4500 bezoekers van hoge kwaliteit kunnen zich dit jaar maar liefst laten informeren bij 400 mooie bedrijven, verdeeld in Steden & Regio’s, Bedrijfsevenementen, Festivals, Outdoor, Tech, Foodtrucks, Entertainment, Media en Brancheorganisaties. Bekijk hier de imposante plattegrond.

Inspiratie

Op verschillende locaties op de beursvloer kunnen de bezoekers terecht voor een dosis inspiratie en kennis. Het begint in de ochtend al goed met het Congres Storytelling & Branding. 4 sprekers nemen de eventmanagers mee in alle facetten van Storytelling. Iris Hond begeleid deze ochtend met Muzikale Verhalen. De 216 stoelen waren in no time uitverkocht, dus er zijn helaas geen kaarten meer verkrijgbaar. Gelukkig spreken in Seminar 1 en 2 & op het Techplein overdag nog heel veel professionals over de meest uiteenlopende onderwerpen. Je kunt hier het inhoudsprogramma bekijken.

De exposanten krijgen voorafgaand aan de opening van de beurs nog een dosis inspiratie van beurstrainer Han Leenhouts. Dus, als je je als bezoeker afvraagt waarom alle exposanten zo proactief zijn, dan komt dat daardoor.

Innovatie

En uiteraard staat EvenementContact bekend om zijn innovatieve bedrijven. De bezoeker die helemaal op de hoogte wil blijven van nieuwe technologische oplossingen, raden wij aan naar het Techplein te komen. Ook vind je weer leuke nieuwe bedrijven met unieke oplossingen van VR, 3D tot nieuwe registratietools.

Interactie

En tot slot interactie, netwerken tussen exposanten en bezoekers. Maar ook tussen exposanten onderling en bezoekers onderling. We hebben zelfs een speciaal Netwerkplein overdag op de beursvloer met diverse netwerkorganisaties, netwerken.nl en brancheverenigingen.

Om 18.00 uur vind op het grote centrale plein de Samen Kansen Creëren borrel plaats, dé grootste borrel uit de branche met meer dan 2000 eventprofessionals. We wisselen relaxte muziek af met de uitreiking van de Nationale Meeting Award om 18.00 uur en de bekendmaking van EvenementContact 2018 om 18.30 uur.

Wil je alvast contact leggen met exposanten of bezoekers download dan de Event o Planner app. Om alvast sfeer te proeven, blader dan door ons mooie digitale Instant Magazine

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!