4 x podcast met ondernemer Denis Doeland 4 x podcast met ondernemer Denis Doeland
Back Back Nieuws

4 x podcast met ondernemer Denis Doeland

04 mei 2023

Denis Doeland heeft zijn propedeuse in recht maar verloor zijn hart aan muziek. Hij heeft de klassieke route bewandeld van de platenzaak naar ID&T. Van publishing tot General Manager, hij liep het hele bedrijf door om uiteindelijk in de jaren ‘90 een strategie te ontwikkelen hoe ID&T de consument digitaal beter kon bereiken. Heden ten dage is hij een toonaangevende ondernemer, die bedrijven adviseert op online gebied en helpt ze waarde toe te voegen aan hun bedrijf. 

Digitale transformatie en data gedreven verandering

Matthijs Noordhuis en Rens de Wit zijn op zoek naar kleurrijke verhalen van mensen vóór en achter de schermen in de entertainmentindustrie. In de 6e aflevering is Denis Doeland te gast. Hij vertelt over hoe hij aan de wieg stond van de eerste events van ID&T en in zijn tijd daar voor digitale verandering zorgde. In 2011 gooide hij het roer om en koos zijn eigen pad met de missie de industrie met zijn zienswijze te veranderen. 

PR Academy De Podcast

In deze aflevering duikt host Aaron Mirck samen met industry hacker Denis Doeland in de term 'digitaal vermogen'. Daarnaast geeft Doeland een inkijkje in de muziekindustrie, vertelt hij over het voeden van je doelgroep en hoe een PR-stunt een stadion uitverkocht. 

Trends in business

Hoe zet je digitale transformatie in om jouw bedrijf te laten groeien? Hoe kan je technologie inzetten om klanten beter te bedienen en hoe zorg je voor de ideale mix tussen online en offline? In de talkshow ‘Trends in Business’ bespreekt spreker, futurist en ondernemer Igor Beuker dit onderwerp met Arko van Brakel en Denis Doeland. 

De Sportmarketing Podcast

Denis Doeland is te gast bij De Sportmarketing Podcast met Ron van der Jagt (Le Champion) en Arno Kempenaar (MYLAPS). In de veertiende aflevering van De Sportmarketing Podcast wordt gesproken over sportevenementen in de nieuwe sportsamenleving. Welke alternatieve, virtuele evenementen ontstonden er door de maatregelen? En hoe kijken organisatoren naar de toekomst van commerciële sportevenementen?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!