Back Back Nieuws

4 vergader- en congreshamers voor Carlton De Brug

26 februari 2008
Carlton De Brug heeft wederom 4 vergader- en congreshamers in ontvangst mogen nemen. Hiermee behoort Carlton De Brug tot een unieke locatie in Brabant. Er zijn naast Carlton De Brug slechts enkele hotels die eveneens het predikaat mogen dragen.

Han Breteler, general manager:"Carlton De Brug heeft zich in het verleden al ontelbare malen bewezen als geschikte vergader- en congreslocatie. Wij zijn dan ook erg trots op de verkregen hamers en zien dit als de kroon op ons werk."

De organisatie "Erkend Congres Bedrijf" stelt het belang van een boeker voorop en geeft alleen het predikaat ‘Erkend Vergader- en Congresbedrijf’ wanneer aan alle eisen wordt voldaan. Erkende accommodaties als Carlton De Brug bieden je tal van zekerheden op elk gebied; de voorbereiding, de organisatie en begeleiding op de dag van het evenement, de afhandeling. De organisatie classificeert locaties op basis van hamers. De hamers variëren van 1 tot 5 en representeren de vereiste kwaliteitsstandaard. Daarnaast zijn er ook locaties welke alleen het predikaat vergaderbedrijf of congresbedrijf dragen. Carlton De Brug mag beide namen dragen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!