Back Back Nieuws

3FM lanceert Festival app op Paaspop Academy

03 april 2015
Het programma van Paaspop Academy is compleet. Eerder werden sprekers Hannes Datta en Denis Doeland al bekend gemaakt. Nu is ook het panel compleet en geeft Kris Sloot (3FM) een toelichting over de festival app die 3FM tijdens Paaspop lanceert.

3FM legt uit
Tijdens Paaspop wordt de festival app van 3FM gelanceerd. Met deze app kunnen festivalbezoekers de mooiste momenten van festivals vastleggen, bewaren en terugkijken. Tijdens Paaspop Academy vertelt Kris Sloot meer over deze festival app. Tijdens deze toelichting komt naar voren wat het doel is van de app, wat de festivalorganisator er mee kan en wat de opbrengst is voor de organisator. 3FM staat open voor nieuwe samenwerkingen en ziet de Paaspop Academy als een goed moment om de eerste contacten te leggen.

Big Data
Hannes Datta (assistant professor in Big Data and Social Media Analytics aan 
Tilburg University) vertelt over de wetenschappelijk kant van Big Data Daarna wordt internetdeskundige Denis Doeland geïnterviewd door Mark van Bergen over zijn visie over Big Data in de praktijk. Mark van Bergen is op dit moment coördinator bij overUIT Brabant, freelance schrijver over dance en gastdocent bij Fontys ACI.

De paneldiscussie (onder leiding van Mark van Bergen) bestaat uit Bjorn Schipper (Schipper Legal, ook wel ‘Advocaat van de nacht’ genoemd), Rob Bongers (Horeca Development), Jan Willem van der Meer (Paylogic) en Peter van der Geer (Metrao). Het panel kijkt vooral naar wat er nu al in de praktijk met Big Data gebeurt.

Paaspop Academy
Paaspop Academy is ontstaan uit een samenwerking tussen Paaspop en Fontys Academy for Creative Industries. Het doel van Paaspop Academy is een blik te werpen op de toekomst van festivals. De eerste editie in 2013 stond in het teken van ‘cashless’ festivals, in 2014 lag de focus op ‘tailormade’ festivals. Tijdens het evenement zijn festivalorganisatoren, leveranciers, media, studenten en andere belanghebbenden uit de festivalbranche aanwezig.
Paaspop Academy vindt plaats op vrijdag 3 april (12.00u – 16.00u). Het thema van Paaspop Academy is Big Data on site. Tijdens deze middag wordt er door middel van een keynote spreker, een interview en een paneldiscussie ingegaan op de actualiteiten uit de festivalbranche.

Fotocredits: Paaspop

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!