Back Back Nieuws

3FM Arbeidsvitaminen live bij Hutten

12 september 2008
Begin augustus is Hutten door het radioprogramma Arbeidsvitaminen uitgeroepen tot ‘Stoerste Bedrijf van Nederland’. Dit vormde voor 3FM-DJ Gerard Ekdom dan ook de reden om op de Nationale Bedrijfsuitjesdag zijn bekende radioshow live te verzorgen vanuit de bedrijfsrestaurant van de Veghelse cateraar.

"Resultaat was een spetterende mix van entertainment, live optredens van topartiesten Leaf en Alain Clark en uiteraard een stoere culinaire omlijsting. In een tot muziekcafé omgetoverd bedrijfsrestaurant genoten de samenwerkers van Hutten van de twee uur durende radioshow," vertelt Freek Langeraap enthousiast.

Hoogtepunten vormden de optredens van Leaf en Alain Clark die beiden 3 nummers live speelden. Maar ook de door 3FM verzorgde afterparty en de diverse passende culinaire invullingen stonden garant voor een echt stoere dag.

Hutten ontving de titel ‘Stoerste Bedrijf van Nederland’ door mee te doen aan de door Arbeidsvitaminen georganiseerde contest. Bedrijven uit heel Nederland plaatsten hun stoerste filmpje op internet, waar de luisteraars van radio 3FM vervolgens hun stem uitbrachten. Onder de tientallen inzendingen ook de stoere film die Hutten in samenwerking met Rudolph Cornelissen maakte. De film laat in 2 minuten de diversiteit van de Brabantse cateraar zien. Dankzij de vele stemmen en reacties bleek de film van Hutten uiteindelijk goed te zijn voor de titel. De film is nog te zien op de website van Arbeidsvitaminen en op de website van Hutten.

 

Events.tv was er ook bij! Vanaf volgende week is het filmpje van deze bijzondere live-uitzending te zien op highprofile.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!