Back Back Nieuws

30e Editie van Leger des Heils dak- enthuislozen diner A'dam

24 december 2012
De jubileumstemming was voelbaar bij de dertigste editie van het Leger des Heils dak- en thuislozendiner in de Koepelkerk. Ruim 400 genodigden genoten wederom van een feestelijk driegangendiner, gecreëerd door chef-kok Michel Westerman en zijn team. 

Menu
Het 2012-menu bestond uit heerlijke seizoencreaties waaronder romige wilde bospaddenstoelen soep, gebakken Ierse tournedos en een zuurkoolstamppotje. Als toetje werden de gasten getrakteerd op een heerlijke tarte tatin met walnoten roomijs. Leden van de Rotary Club en medewerkers van de Renaissance Amsterdam en Amsterdam Marriott Hotels staken belangeloos de handen uit de mouwen in de keuken en bediening.

Entertainment
Het entertainment van de avond stond geheel in het teken van 'kerstgevoelens' met gedichten en een muzikaal trio. Het jaarlijkse kerstverhaal werd voorgelezen door Karel Eykman. Burgemeester van der Laan, nieuwe General Manager van het Renaissance Amsterdam, Katrin Hentszel en andere prominente gasten uit de Amsterdamse samenleving en politiek prikten wederom een vorkje mee naast de 400 genodigden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!