3000 administratieve professionals op één festival3000 administratieve professionals op één festival
Back Back Nieuws

3000 administratieve professionals op één festival

13 september 2023

Na corona weer naar fysieke zakelijke bijeenkomsten? Willen we dat nog wel? AFAS bewijst van wel. De softwareontwikkelaar AFAS slaagt erin om duizenden vakgenoten op één plek in Leusden te verenigen. Fysiek ontmoeten als succesfactor is de nummer één prioriteit: het event wordt niet gestreamd of opgenomen, online mee- of terugkijken is geen optie. Voor een hi-tech digitale organisatie klinkt dat misschien als een verrassende zet. Maar AFAS wil graag die eigenwijze en vreemde eend in de bijt zijn. Zo blijkt ook uit het eclectische programma waarin vakkenis, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning samensmelten.

Gratis kennisfestival

Het AFAS Succestival is een gratis kennisfestival voor iedereen die ervoor kiest om met AFAS te werken. Dat gaat in Nederland om absurd veel mensen. Meer dan 3 miljoen mensen in Nederland hebben met AFAS te maken, bijvoorbeeld voor de verloning. Je zou dus gerust kunnen zeggen dat AFAS een onmisbare schakel is in onze economie. De mensen die met AFAS werken worden graag in de watten gelegd en op eigenwijze geïnspireerd door de Leusdense softwareleverancier.

Uiteenlopende activiteiten

Een softwaredeveloper die een razend populair b2b-event organiseert. Saai? Misschien klinkt dat zo, maar er gebeurt ontzettend veel. Deelnemers werken er aan hun persoonlijke en zakelijke successen en dat richt AFAS op een zeer creatieve en hedendaagse manier in. Elk jaar dat dit evenement wordt georganiseerd, stijgt het aantal deelnemers sterk. Dit jaar is de vijfde editie en komen er drieduizend mensen met een administratieve baan naar Leusden om een keuze te maken tussen één van de 120 sessies en workshops op 18 podia. Daarbij zijn er uiteenlopende activiteiten om elkaar te leren kennen, samen te eten en drinken en weer een stuk wijzer huiswaarts te keren.

AFAS trekt alle registers open. Een tokkelbaan waarbij deelnemers langs de belangrijkste administratieve jaarmomenten binnen hun werkgebied suizen. Soundhealing met klankschalen - in slaap vallen mag! - en ongeveer het tegenovergestelde: de basics van breakdancing leren van de finalisten van Holland’s Got Talent. Maar ook de Spacebuzz, een levensechte reis naar de ruimte die hun kijk op planeet aarde voorgoed verandert, en een ademsessie die helpt levensdoelen te visualiseren én realiseren behoren tot de meest opvallende events ter plekke.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!