Back Back Nieuws

3 culinaire toppers naar Leeuwarden

05 november 2008
Post Plaza's General Manager Tjeerd Holtrop heeft een aantal toppers naar het vergader- en congrescentrum in Leeuwarden gehaald. Sinds 1 november is Hendrik Postma aangesteld als Chef-kok, Postma werkte in het verleden bij bij Landgoed de Klinze en bij Lauswolt te Beetsterzwaag en werkte onder meer met Cas Spijkers, Rogier Rassin en Huub Biro. Om een constante kwaliteit te waarborgen is Frans van der Wal aangetrokken als rechterhand van Postma. Postma en van der Wal vormen al een aantal jaren een hecht team.

 

Per 15 november is Willy Stiekema aan het Post-Plaza team toegevoegd als Food & Beverage Manager en zal ondermeer Brasserie Lourens en het prestigieuze Van Sminia Huys gaan leiden. Stiekema, werkzaam geweest bij Kwast Wijnkopers, heeft een jarenlange ervaring opgedaan als sommelier en maître bij onder andere Landgoed Lauswolt . Stiekema is ook mede oprichter geweest van het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Lyf’s te Beetsterzwaag en de leermeester van top sommelier Edwin Raben.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!