2nice brengt herkenbaarheid en gezelligheid tijdens We doen het samen!2nice brengt herkenbaarheid en gezelligheid tijdens We doen het samen!
Back Back Nieuws

2nice brengt herkenbaarheid en gezelligheid tijdens We doen het samen!

08 september 2020

Kom, dan doen we het samen! Voor wie zin had in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante online workshops om een burgerinitiatief, project of idee een boost te geven, kon dit weekend terecht bij het ONLINE ‘We doen het samen!’-festival. 

Actieve bewoners

Het ‘We doen het samen!’-festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, LSA Bewoners en Vereniging NOV. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

Online

Het ‘We doen het samen!’-festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor een project of initiatief. Met bijna vijftig workshops, de jaarlijkse uitreikingen van Kern met Pit en de Nationale VrijwilligersprijsDonatie op Locatie en het gezellige Buurtplein waar talloze fondsen een initiatief verder kunnen helpen. Dit keer volledig ONLINE, maar daardoor zeker niet minder leuk!

Sfeerbeleving

Veel grote LIVE events worden omgezet naar een HYBRIDE of ONLINE-versie gezien de huidige regelgeving en maatregelen. En ook daarbij is de sfeerbeleving belangrijk. Want een kale studio, kaal podium of kale workshopruimte is maar saai. 2nice bracht in samenwerking met IINII herkenbaarheid en gezelligheid bij de Prodentfabriek te Amersfoort tijdens deze online editie van het festival. Zo spatte het event van het beeld!

Terugkijken op het festivalplatform

De presentaties en workshops van zaterdag 5 september terugkijken? Dit kan vanaf deze week, via het festivalplatform! Ook kunnen binnenkort alle workshops via de site ook worden gevonden en teruggekeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!