Back Back Nieuws

26e Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs; nu 2 dagen

18 september 2013
De vakbeurs waar vraag en aanbod in entertainment elkaar ontmoet en al jaren zaken doet vindt in 2014 op 2 dagen plaats, zondag 12 en maandag 13 januari in Beursgebouw Eindhoven. De AEB is de gelegenheid om persoonlijk aan opdrachtgevers te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. De AEB is al bijna 26 jaar een bekend begrip in de entertainmentbranche en de organisatie werkt ieder jaar weer hard aan verbreding en vernieuwing in de artiesten- en evenementenbranche.

Persoonlijk contact
'De AEB heeft afgelopen jaren goed geluisterd naar de wens van de bezoeker’, vertelt projectmanager Ebony van Herk. ‘Doordat de budgetten flink onder druk staan kan deze zijn budget maar 1x uitgeven en is daarom extra kritisch. Het persoonlijke contact en het hebben van ‘een klik’ met de aanbieder waren belangrijke aspecten. Het concept is daarom flink aangescherpt’.

De bezoeker heeft tijdens de vernieuwde AEB de mogelijkheid om live in contact te komen met de exposant. Midden op de beursvloer is een entertainmentplein gecreëerd waar de bezoeker in alle rust met een hapje en een drankje kan genieten van diverse optredens van uiteenlopende aard. Ebony: 'Zowel de straattheaterartiesten, circusacts, theateracts maar ook de professionele artiesten geven gedurende 2 dagen acte de préséance. Daarnaast blijven de walkacts ook gehandhaafd. Kortom op de beursvloer zal het weer bruisen van het ‘live’ entertainment en de bezoeker zal oren en ogen tekort komen.’

De voorbereidingen zijn volop begonnen en de beursvloer begint aardig vol te lopen. Ben je geïnteresseerd om je te presenteren tijdens dit platform voor ‘live’ entertainment?  Op de website vind je meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!