Back Back Nieuws

24Kitchen maakt opnames Food Truck Challenge op Mundial

03 juni 2016
Drie foodtrucks met de presentatoren van 24Kitchen gaan tijdens Festival Mundial de strijd met elkaar aan om de bezoekers van Festival Mundial van lekkere hapjes te voorzien. Ze maken opnames voor het programma Food Truck Challenge 2016.

Festivalbeleving
Het is niet vreemd dat de kookzender Festival Mundial kiest om de Food Truck Challenge op te nemen. Het Festival heeft lekker eten hoog in het vaandel staan en er zijn meer dan 30 foodtrucks te vinden die gerechten uit alle windstreken serveren. Creatief directeur Erwin Schellekens: ‘Een perfecte festivalbeleving is pas compleet als het eten als programma onderdeel wordt beleefd. Wij serveren een uitgebalanceerde kaart, een keur aan smaken en triggeren de bezoeker eens de grens over te steken om wat exotisch te proberen’.

Food Truck Challenge
24Kitchen komt met drie foodtrucks naar Festival Mundial. De Worsten van Babel, Meal You Should Kauw van presentratice Miljuschka Witzenhausen en een nieuwe foodtruck van 24Kitchen chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier, Rijst en Risotto. De opnames voor de Food Truck Challenge zijn op zaterdag 25 juni.

Foto: Dolph Cantrijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!