24 Juni Locatietour Amersfoort24 Juni Locatietour Amersfoort
Back Back Nieuws

24 Juni Locatietour Amersfoort

29 mei 2019

De Locatietour gaat op 24 juni 2019 naar Amersfoort. Meeting- en eventplanners kunnen gratis mee op verkenningstrip door deze prachtige stad met middeleeuws karakter.

Een dag om vrij voor te nemen

De maand juni is een drukke maand voor event- en meetingplanners, toch? Volgens Linda Kerkhoven die de Locatietour nu voor de achtste keer organiseert is deze doelgroep altijd druk. De vraag is niet welk moment prik je maar vooral, wanneer vinden zij het de moeite waard om een hele dag vrij te plannen en mee te gaan op Locatietour? Daarom besteedt ze erg veel aandacht aan de samenstelling van het programma. Ze wil dat eventplanners zoveel mogelijk uit iedere minuut halen! Tijdens de ontvangst bij de startlocatie kun je bijvoorbeeld lekker kletsen aan een tafeltje, maar je kunt ook heel effectief met de tijd omgaan en met je koffiebeker in de hand al even rond te kijken.

Even snel binnenkijken en er weer uit

Bij sommige locaties heb je direct bij binnenkomst al een indruk en is een snelle binnenkijker voldoende. Bij andere locaties moet je langer blijven om alle mogelijkheden te zien en ervaren. Je gaat veel bekijken dus. Wie al eens mee is geweest op deze Locatietour weet dat het programma verrast en inspireert en ook altijd een kennisgedeelte bevat.

Kennissessie: meer impact met jouw events

Rutger Bremer, directeur van Momice, vertelt tijdens de kennissessie over de Event Blueprint die vorige maand is gelanceerd. De Event Blueprint is een tool om eventprofessionals te helpen bij het formuleren van heldere doelstellingen en concrete actiepunten om deze doelen te bereiken. Het resultaat is een blauwdruk waarmee je koers bepaalt en achteraf kunt meten hoe succesvol jouw event is geweest. De tool is gratis te gebruiken en na deze sessie heb je voldoende input ontvangen om ermee aan de slag te gaan.

Amersfoort heeft ongekend veel mogelijkheden

Het initiatief om de Locatietour naar Amersfoort te halen komt van Gaston Boon en Alexander Smeenk van Citymarketing Amersfoort. Gaston vertelt: 'Amersfoort wordt nog weleens vergeten in de zoektocht naar een geschikte locatie in het midden van het land. We vertrouwen erop dat onze stad met prachtige locaties na de Locatietour op 24 juni op het netvlies geplakt zit. En dat kan alleen als je er zelf bent geweest.'

Aanmelden

De Locatietour op maandag 24 juni is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Bekijk het programma op de eventwebsite en registreer online.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!