Back Back Nieuws

235 inspirerende standhouders op EvenementContact 2012

29 februari 2012
De beurs EvenementContact kent dit jaar een groei van maar liefst 25% ten opzichte van 2011. Maar liefst 235 innovatieve en inspirerende standhouders staan donderdag 8 maart a.s. klaar om je te onvangen.

 

Seminars

Naast de vele standhouders is er ook een uitgebreid inhoudelijk programma. In het auditorium vindt de exclusieve Masterclass voor Eventmanagers plaats in de ochtend. ‘s Middags legt Richard Wolfe uit hoe we efficiënter onze email kunnen managen. Aan het eind van de middag vindt er een interactieve sessie plaats van CLC Vecta en Eventbranche over MVO en Social Media in onze branche.Op de beursvloer staat een Dome, waarin de gehele dag diverse presentaties plaatsvinden. Van humorworkshop tot quiz, van social media tot ‘nooit meer saaie presentaties’.

 

Primeur: EvenementContact LIVE op internet

De beurs EvenementContact gaat hybride. In samenwerking met LiveOnlineEvents en Ystreams.tv wordt vanaf de beursvloer een live uitzending gemaakt via internet. Zo kunnen thuisblijvers toch een beeld krijgen van de seminars, beurs en afsluiting. Voor de online bezoeker is er een apart programma met interviews, chats, pitches, goodiebag en een virtuele lunch. Meld je aan en ontvang het programma via deze link.

 

Beleving en entertainment

Een groot gedeelte van de beursvloer is ingericht met beleving van standhouders. Standhouders verheugen zich erop om jullie deelgenoot te maken van hun bijzondere beleving. Gedurende de hele dag kun je leuke ideeën opdoen. Tip van de sluier: De borrelfabriek is aanwezig met een cocktailbar, EV-entertainment verzorgt acts met sportieve artiesten, LevendTheater heeft een kar met heerlijke suikerspinnen met iets extra’s en nog veel meer. Bekijk het volledige aanbod op de website.

 

Winnares Voice of Holland

’s Avonds na de netwerkborrel gaan we nog twee uur extra door. In samenwerking met het Boekingsburo heeft EvenementContact een podiumprogramma samengesteld. Joris en Arjen zijn erg blij met de komst van Iris Kroes. Deze winnares van de Voice of Holland heeft met haar harp de harten gestolen van heel veel mensen.

 

Afsprakenmodule

Als extra service voor de exposanten (en natuurlijk de bezoekers) is er een 'online afspraken systeem' geïnstalleerd. Op je bedrijfsprofiel kun je beschikbaarheid voor afspraken tijdens EvenementContact instellen. Nadat je dit gedaan hebt, kunnen bezoekers online een afspraak met je maken tijdens de beurs.

 

Kaart bestellen

Kaarten zijn gratis (inkopers) of tegen betaling (aanbieders) te bestellen in de webshop van EvenementContact.nl tot woensdag 7 maart 17.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!