Back Back Nieuws

23 sterren chefs koken samen tijdens Grand Gala des Patron

21 januari 2016
In De Landgoederij Bunnik vindt zondag 24 januari de eerste editie plaats van het ‘Grand Gala des Patrons’, een exclusief galadiner georganiseerd door les Patrons Cuisiniers. De 23 chefs van deze culinaire topclub zijn deze avond aanwezig om voor de aanwezige gasten de sterren van de hemel te koken.

Initiatief
Het galadiner, dat dit jaar voor de eerste maal georganiseerd wordt in De Landgoederij, is een initiatief van les Patrons Cuisiniers. Les Patrons Cuisiniers is een culinair samenwerkingsverband van bevriende top-chefs die gezamenlijk streven naar vakmanschap en culinaire creativiteit. De groep heeft 23 leden waaronder bekende restaurants als De Kromme Watergang, De Lindenhof, Parkheuvel en De Hoefslag.

Culinair spektakel
De chefs verzorgen tijdens het gala samen met de sommeliers een vijfgangendiner met begeleidende wijnen en maar liefst 23 verschillende amuses! Ook bijpassend entertainment ontbreekt uiteraard niet. Executive chef van De Hoefslag in Bosch en Duin, Karl van Baggem, licht toe: ‘Het gala belooft een waar culinair spektakel te worden. Mooie gerechten met mooie wijnen op een toplocatie, wat wil je nog meer. De reacties waren overweldigend, het gala biedt plaats aan 250 gasten en was binnen enkele dagen volledig uitverkocht.’

Landgoederij
De locatie waar het gala plaatsvindt is De Landgoederij in Bunnik, nabij Utrecht. Een evenementenlocatie gevestigd in een gerenoveerde boerderij. De Landgoederij is onderdeel van BHG, een horeca-organisatie waar sinds juni 2015 ook De Hoefslag onderdeel van uitmaakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!