Back Back Nieuws

22 kamers Golden Tulip Strandhotel Westduin gerenoveerd

11 mei 2015
Golden Tulip Strandhotel Westduin vernieuwt momenteel 22 van haar 116 hotelkamers. In een groot deel van deze 22 kamers is de verbouwing inmiddels afgerond. ‘Golden Tulip Strandhotel Westduin is zowel een ideale locatie voor familievakanties als een goede uitvalsbasis voor zakenreizigers. Met deze verbouwing willen wij nog meer voldoen aan de behoeften van deze twee belangrijke doelgroepen’, aldus Eef Izeboud, die samen met zijn broer Jules het hotel runt.

Het nieuwe interieur van de kamers is grotendeels gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast beschikken al deze kamers over een eigen balkon. Ook zijn de badkamers in het 4-sterrenhotel vernieuwd. De wastafels, douches en toiletten zijn vervangen en sommige kamers hebben ook nog een apart toilet. Tot slot is een deel van de kamers uitgerust met een kitchenette, met o.a. een koelkast, Nespresso machine en magnetron.

Over het hotel
Golden Tulip Strandhotel Westduin is slechts 50 meter van de zee gelegen, vijf minuten rijden van het centrum van Vlissingen. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten, waaronder trainingsfaciliteiten in de open lucht en negen vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!