21 september Ketch-UP! Netwerkborrel21 september Ketch-UP! Netwerkborrel
Back Back Nieuws

21 september Ketch-UP! Netwerkborrel

14 september 2021

Het is écht al veel te lang geleden dat we elkaar spraken! Dinsdag 21 september organiseren High Profile Events, EventSummit, LiveCommunity en MPI daarom de Ketch-UP! Netwerkborrel. Met een drankje in je hand samen met vakgenoten uit de evenementenbranche positief vooruitkijken, geen ingewikkeldheden, gewoon volop de tijd om eindelijk weer eens bij te praten! Wij kunnen niet wachten: zien we je de 21ste tussen 16:30 en 19:00 bij UP Events in Amsterdam?

High Profile Events, LiveCommunity, EventSummit en MPI organiseren op 21 september de Ketch-UP! Netwerkborrel op het mooie terrein van UP Events in Amsterdam West. Na de succesvolle Zomerborrel bij Thuishaven vorige zomer, is het hoog tijd om elkaar weer even live te zien. Uiteraard met een hapje en drankje, DJ en hopelijk een zonnetje.

Programma van MPI

Voorafgaand aan de borrel biedt MPI een inhoudelijk programma met sprekers Alex Sijm (‘Kan niet bestaat niet’) en Lennart Peeperkorn (‘Het roer om’). Sluit je graag aan bij dit inhoudelijke programma van MPI? Dan start je middag om 12:00 met een heerlijke lunch en sprekersprogramma. Relaties van LiveCommunity krijgen € 20,00 korting op de reguliere prijs en betalen € 59,00 excl. BTW

Tickets

Alleen borrelen en bijkletsen met je vakgenoten uit de evenementenbranche? Boek hier je ticket (€ 25,00 excl. BTW incl. hapjes en drankjes) Uiteraard hopen we tegelijkertijd ook te kunnen proosten op meer vrijheid, maar we zorgen er sowieso voor dat de zomerse vibes ook de 21ste volop aanwezig zijn!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!