20 jaar ‘A State of Trance’ in Our House Museum en Jaarbeurs 20 jaar ‘A State of Trance’ in Our House Museum en Jaarbeurs
Back Back Nieuws

20 jaar ‘A State of Trance’ in Our House Museum en Jaarbeurs

17 februari 2023

Ter ere van het 20-jarige jubileum van Armin van Buuren’s A State of Trance zal het Our House Museum in Amsterdam van 25 februari tot 10 april volledig in het teken staan van het internationale concept – een eerbetoon aan het legendarische trance merk. Armin van Buuren kondigde samen met het Our House Museum en festivalorganisator ALDA zijn ‘20 Years of A State of Trance by Armin van Buuren’ expositie aan. De 20e editie van A State of Trance vindt op 3 en 4 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Enige dance museum ter wereld

Our House is wereldwijd het allereerste en enige museum voor de dance. Het museum gevestigd aan het Rembrandtplein staat de komende weken volledig in het teken van Armin van Buuren’s populaire trance concept. In samenwerking met Our House Museum in Amsterdam cureert Van Buuren de nieuwe expositie, met o.a. verschillende show memorabilia, interactieve installaties en beeldmateriaal van de vele evenementen die onder de A State of Trance-noemer hebben plaatsgevonden. Van de vroege jaren ‘00, waar het allemaal begon tot 2023, het jaar waarin Armin van Buuren het 20-jarig jubileum van zijn beroemde ‘A State of Trance’ merk viert. 

Van radioprogramma naar groot merk

Wat ooit startte als een radioprogramma is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken in de dance. Wekelijks worden meer dan 40 miljoen mensen uit 150 landen bereikt en de evenementen trekken jaarlijks honderden duizenden bezoekers. Inmiddels is ‘A State of Trance’ een van de langstlopende show concepten binnen de dance en organiseerde evenementen op gerenommeerde locaties, van het wereldberoemde Madison Square Garden midden in New York tot aan de Jaarbeurs in Utrecht en op ‘s werelds grootste festivals Tomorrowland in België, Ultra in Miami en Creamfields in het Verenigd Koninkrijk. 

Armin van Buuren: ‘Het is bijna niet te beseffen hoe A State of Trance in twintig jaar tijd gegroeid is en hoeveel we hebben meegemaakt. Met de expositie willen we fans en bezoekers een reis door te tijd laten maken langs alle hoogtepunten. Het voelt enorm bijzonder om die momenten te kunnen herbeleven.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!