Back Back Nieuws

2-nice voert thema door tijdens Bedrijvendagen TU Eindhoven

12 maart 2015
De Bedrijvendagen zijn twee dagen waarop bedrijven zich presenteren in het Auditorium van TU Eindhoven. Deze dagen zijn geschikt voor jongerejaars om erachter te komen welke bedrijven er voor hun studie bestaan en waar die bedrijven zich mee bezig houden. Voor de ouderejaars is de Bedrijvendag erg handig om connecties te maken met de recruiters van deze bedrijven.

It’s Prep Time
Het thema van de dagen was dit jaar ‘It’s Prep Time’. 2-nice verzorgde een passend decor. Tijd stond centraal: ‘wees er op tijd bij’, ‘ga op tijd aan de slag’, ‘een vroeg begin is het halve werk’. Dit was duidelijk terug te vinden in grote stellages van authentieke stationsklokken, kubussen met logo uitingen en bewegwijzeringsbordjes in bijpassende huisstijl die de studenten de weg wezen.

Stropdassen
Stropdassen vormden de zakelijke toevoeging aan het decor, deze vertaalden het bedrijfsleven, de zakelijke markt. Grote vazen die het silhouet van een man in pak vormden kregen thematisch een stropdas om en werden gevuld met groen blad en vele klokjes. Echte stropdassen en banners in de vorm van stropdassen sierden het plafond evenals het entree.

Voorbereiding op bedrijfsleven
Elk jaar worden de Bedrijvendagen geopend met een lezing van een bekend persoon. Deze keer werden de Bedrijvendagen geopend door ESA astronaut André Kuipers. Naast de presentatie van André Kuipers waren er ook nog 32 bedrijfspresentaties. Er waren vele stands te vinden in een tent voor de universiteit en in het Auditorium om de studenten extra voor te bereiden op het bedrijfsleven. Denk hierbij aan kledingadvies of een professionele profielfoto laten maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!