Back Back Nieuws

1e Paal nieuw "campus-hart" Erasmus Universiteit

09 november 2011
Op maandag 7 november heeft de heer Karakus, wethouder Wonen & Ruimtelijke Ordening van de gemeente Rotterdam, de allereerste paal geslagen van het nieuwe campus-hart van de Erasmus Universiteit.

Op het enorme Universiteitscomplex wordt een nieuw campusgebouw geplaatst, met daaronder een enorme parkeergarage. Daarnaast wordt er op het terrein een nieuwe woontoren voor studenten gebouwd. Medio 2013, wanneer Erasmus Universiteit haar 100 jarig jubileum viert, moet het nieuwe campus-hart gereed zijn.

Advance Events uit Rotterdam verzorgde de gehele ceremonie. Speciaal voor de gelegenheid hadden studenten de heipaal beschilderd met afbeeldingen van alle faculteiten van de universiteit. Vanuit de VIP-tent konden ruim 150 genodigden volgen hoe wethouder Karakus de paal de grond in sloeg, terwijl er vanuit een enorme wereldbol ruim 1.000 hartvormige heliumballonnen het luchtruim kozen en het publiek werd bedolven onder speciale milieubewuste hartjes confetti. De rol van ‘Master of Ceremony’ was in handen van Harry-Jan Bus, die voor de gelegenheid werd bijgestaan door twee hartendames.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!