Back Back Nieuws

19 locaties gaan samenwerken als Unique Venues of Amsterdam

22 januari 2016
Unique Venues of Amsterdam is een samenwerkingsverband opgericht vanuit de behoefte om bijzondere locaties op overzichtelijke wijze onder de aandacht te brengen bij de binnenlandse én buitenlandse evenementen en congresbranche.

Door een intensieve samenwerking en mede door de strikte selectie procedure voor toetreding kunnen deze historische- en vaak verborgen parels van Amsterdam zich optimaal aan de markt presenteren. Het lidmaatschap van Unique Venues of Amsterdam kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en biedt het vertrouwen aan opdrachtgevers voor een optimale dienstverlening en kwaliteit.

uniquevenuesofamsterdam.com
Via de website is het mogelijk om op efficiënte wijze een locatie te vinden maar ook om beeldmateriaal te bekijken, aanvragen toe te sturen of contact gegevens op te zoeken van iedere aangesloten locatie. Naast vindbaarheid is het delen van kennis op operationeel en commercieel niveau bij de medewerkers van de aangesloten locaties een andere belangrijke doelstelling.
Het samenwerkingsverband is in nauw overleg met Amsterdam Marketing tot stand gekomen en heeft de volledige steun van Amsterdam Marketing.

Michiel Lindenbergh, voorzitter van Unique Venues of Amsterdam: ‘De effecten van een goede onderlinge samenwerking hebben zich inmiddels al meerdere keren bewezen. Het is voor opdrachtgevers heel gemakkelijk om locaties in Amsterdam te vinden en de samenwerking geeft een groot vertrouwen bij de organisatoren van congressen en evenementen. Er zijn een aantal prachtige locaties in Amsterdam die vaak nog niet voldoende bekend zijn, maar die het aanbod voor organisatoren wel compleet maakt. 
Wij zijn heel trots dat er nu al 19 leden toegetreden zijn en dat er 7 anderen zeer geïnteresseerd zijn om toe te treden’.

Leden van Unique Venues of Amsterdam zijn: 
» Science Center NEMO

Foto: Michiel Lindenbergh - Manager Commerciele Zaken van Beurs van Berlage en tevens voorzitter van Unique Venues of Amsterdam
Fotografie: Cynthia van Dijke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!