17 mei inspiratie-event Meet in Friesland17 mei inspiratie-event Meet in Friesland
Back Back Nieuws

17 mei inspiratie-event Meet in Friesland

13 april 2018

The Guardian tipt Friesland in zijn hotlist. National Geographic noemt Friesland een van de 'best of the world' spots in 2018. Niet alleen de buitenlandse toerist, maar ook de Meetings, incentives, congressen en event (MICE) industrie weet de provincie, mede dankzij Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018), nu nog sneller te vinden. Om te voldoen aan de groeiende vraag organiseert Merk Fryslân vanuit de campagne Meet in Friesland op 17 mei een inspiratie-event voor meeting & eventplanners in Friesland.

Campagneleider Meetcentives Yvonne Hulleman: 'We merken een stijgende vraag op het gebied van zakelijke bijeenkomsten, teamuitjes en bedrijfsfeesten in Friesland. Via de hospitality desk gekoppeld aan LF2018 en Merk Fryslân komen wekelijks meerdere aanvragen binnen van zakelijke delegaties en bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden in Friesland en in het programma van LF2018.'

Hotspot Friesland zee van mogelijkheden voor organisatietalent

Geïnspireerd door onder andere de projecten Water Connecting, Sense of Place, European Sports for All Games en de expedities rondom LF2018 volgen meeting- en eventplanners een waterrijke beleefroute door de provincie. Ze maken kennis met bijzondere locaties en activiteiten rondom water. Daarnaast zijn er diverse culturele ontmoetingen. Een meetcentive-bezoek aan Friesland staat garant voor het beleven van een bijzondere ervaring. Het gevoel van vrijheid in een uniek landschap. Raak ook geïnspireerd over alle mogelijkheden in Friesland tijdens het event Connected by Water.

Het site event vindt plaats op donderdag 17 mei en begint en eindigt bij de locatie It Flinkeboskje in Hemelum. De dag duurt van 09:00 tot ongeveer 17.30 uur. De dag is geheel verzorgd voor meeting & eventprofessionals. Dergelijke info kan gedeeld worden bij versturen/afronden aanmelding. Meer weten en aanmelden via www.meetinfriesland.nl/inspiratieevent.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!