Back Back Nieuws

15th Anniversary Bjorn Borg in Stadsschouwburg

21 juli 2008
Björn Borg Nederland bestaat 15 jaar. Dat is reden voor een jubileumfeest, dat tevens als de opening van Amsterdam Fashion Week 2008 beschouwd kan worden. HV Productions, die sinds 7 jaar alle evenementen van Björn Borg in Nederland verzorgt, organiseerde afgelopen zaterdag, in samenwerking met JKR Productions en Wink, Björn Borg’s 15th Anniversary in Stadsschouwburg Amsterdam voor medewerkers, relaties, BN’ers en media.

Twee maanden geleden is Francois Verhoeven van HV Productions uitgenodigd om in Zweden de introductie van de Love for All campagne bij te wonen. Na de presentatie en de lancering van de nieuwe lijn was er een groot feest georganiseerd waar Verhoeven met een rode Love for All trein naartoe werd gebracht. “Ze zijn heel professioneel bezig om Björn Borg neer te zetten en daar heb ik veel respect voor”, aldus Verhoeven. Ondanks de jarenlange ervaring was de organisatie van het jubileum in Nederland ook weer een uitdaging, mede omdat het deze keer een joint promotion betrof, met JKR Productions (uit Italië) en diens technische partner Wink.

“Het liep zo verschrikkelijk strak allemaal. Ondanks dat we met twee productiebedrijven moesten samenwerken, heb ik heerlijk gewerkt. Normaal gesproken schuif je misschien dingen in elkaars schoenen als je elkaars concurrent bent, maar het is allemaal heel goed gegaan”, zo vertelt Verhoeven achteraf.

Lees hier het volledige sfeerverslag op highprofile.weblog.

 


Foto's: Dick van Baarsel

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!