Back Back Nieuws

150 Jaar dienstverband bij Dehullu

14 juni 2011
In 2011 viert Dehullu uit Ochten de dienstjubilea van zeven medewerkers. Deze medewerkers staan samen garant voor 150 jaar trouwe dienst.Hans van der Laan, Roland Bruggeman, Frank Gerrits, André Arts en Benno Vonk zijn dit jaar 25 jaar in dienst. Albert van Lutterveld en Rob Wolbert werken 12,5 jaar bij Dehullu.

 

Dank voor de trouwe dienst

Het bedrijf, dat actief is op het gebied van tentoonstellingsbouw, interieurbouw en bewegwijzering, heeft zijn dank voor deze trouwe dienst en loyaliteit onlangs onderstreept tijdens een gezellige middag met de naaste familie, directie en alle medewerkers.

 

Functie jubilarissen

Hans van der Laan bereidt als projectcoördinator de totstandkoming van vele stands en interieurs voor. Roland Bruggeman is als directeur specifiek verantwoordelijk voor de standbouwtak binnen Dehullu. Frank Gerrits is werkzaam als timmerman en creatieveling Benno Vonk werkt op de decoratieafdeling.

 

André Arts werkt als monteur aan de bewegwijzeringsprojecten van Dehullu Sign Systems. Albert van Lutterveld is werkzaam als timmerman standbouw en is tevensmedewerker in het magazijn en de expeditie. Rob Wolbert is productieleider en als hoofd projectcoördinatie actief in de bewegwijzering.

 

Op de foto: de zeven jubilarissen. Zittend achteraan: Hans van der Laan en Roland Bruggeman. Staand: Maarten van Orden (directeur), Frank Gerrits, André Arts en Albert van Lutterveld. Gehurkt op de voorgrond: Rob Wolbert en Benno Vonk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!