Back Back Nieuws

125-jarige Koninklijke Leenders Catering jubileert met leeftijdgenoten

12 juli 2012
Op 13 juli viert Leenders  Catering en Party Centrum haar 125-jarig jubileum én het  Hofleverancierschap. En dat gebeurt in stijl.  Burgemeester Oudshoorn, samen met  bedrijven met 100 of meer jaren ervaring zijn uitgenodigd!

Creatief en stijlvol
De eigenaren Ad en Joke Bocxe doen dat weer op een manier die hun bedrijf zo’n lang en kwalitatief hoogstaand leven heeft gegeven. Creatief: bedrijven uitgenodigd die 100 jaar of langer actief zijn. Stijlvol: met Burgemeester Oudshoorn. Smaakvol: met een pracht lunch.

Officiële oorkonde
De Kwakelse cateraar en partycentrum kreeg het predicaat uitgereikt  op de dag van haar 125-jarig jubileum, 26 maart 2012. Ondanks dat de burgemeester niet fit was, heeft ze het mooie nieuws en de officiële oorkonde toch op de dag van het jubileum uitgereikt. De burgemeester prees Leenders om het feit dat de kwaliteit, professionaliteit  en het 125-jarig bestaand  ervoor hebben gezorgd dat Leenders het eerste bedrijf in Uithoorn is met deze onderscheiding.

Dat was bijzonder hartelijk maar kort en voor feestelijkheden was het niet het goede moment. Vandaar dat hier op 13 juli aandacht aan wordt besteed. Verder worden de feestelijkheden voortgezet met wekelijkse verrassende diners in Zomer café Jasper’s.

Feiten en cijfers
Op 26 maart 1887 werd het cafébakkerij annex stalhouderij gestart door Jasper Leenders. In 1987 nemen  Ad, zijn zuster, zwager en zijn vrouw Joke het restaurant over.  Vanaf 1991 zijn Ad en Joke de eigenaren  en vormden het om tot het huidige Leenders Catering een Party Centrum .

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!