Back Back Nieuws

11de Nightlife Awards worden uitgereikt in Villa Thalia

12 mei 2015
De Nightlife Awards worden voor de 11de keer uitgereikt aan de populairste clubs, dans- en feestcafés van Nederland. Het evenement vindt dit jaar op maandagavond 18 mei in Villa Thalia in Rotterdam. Al jaren is deze award dé waardering voor de uitgaansgelegenheden van Nederland. Om de award te winnen moet je als club voldoen aan hoge eisen die door de huidige gast wordt gesteld. Een onafhankelijk onderzoek, stemmen via social media en een mysteryguest bezoek zijn onderdeel van de juryring. Bij de uitreiking zijn 350 ondernemers aanwezig met hun personeel.

Genomineerden
18 mei worden 8 regionale en 3 landelijke Awards uitgereikt. Daarnaast zijn er nog Awards voor de populairste act en het populairste clubconcept. De genomineerden kun je vinden op nightlifeawards.eu.

Jurering
Voor de jurering van de clubs, dans- en feestcafés zijn vier meetinstrumenten ingezet:
- Onafhankelijk onderzoek door het Arnhemse onderzoeksbureau NovioData onder 30.000 jongeren tussen de 16-28 jaar;
- Social Media onderzoek, waarbij is gekeken naar de fanbase, interactie, kwaliteit & variatie van posts, design en vindbaarheid;
- Stemmen door gasten via stemenwin.nl en de speciale Facebookpagina;
- Mysteryguest bezoek door vakspecialist.

Voor een goede waardering is marketing en positionering van de uitgaansgelegenheden belangrijk. Deze inspanningen van de bedrijven zijn gemeten. Het bezoek van de mystery guests is gedaan om ook geheel onafhankelijk te beoordelen of de winnaars dé enige echte award winnaars zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!