10e editie van INSPIRE drukbezocht 10e editie van INSPIRE drukbezocht
Back Back Nieuws

10e editie van INSPIRE drukbezocht

04 september 2023

Op donderdag 31 augustus reisden honderden eventprofessionals af naar havenstad Rotterdam om de tiende editie van INSPIRE bij te wonen. Het evenement vond plaats in de Trompenbrug Tuinen en Arboretum – ook wel de longen van Rotterdam genoemd – en de weergoden waren goedgezind; onder een blauwe lucht en een stralende zon werden in  de buitenlucht tientallen inspiratiesessies bijgewoond.

De aftrap van het event ging gepaard met een mini-concert van muzikaal duo Tangarine, onder begeleiding van het Mirabeau strings quartet. Tientallen inspiratiesessies, verspreid over de prachtige botanische tuinen van Trompenburg, volgden meteen daarna. Het aanbod was divers: van actieve sessies om je lichaam een reset te geven tot muzikale luistersessies, en van inspirerende talks over foodtrends en het aanwakkeren van je creativiteit tot ideeën die worden gedeeld op het gebied van vooruitstrevende circulaire concepten. INSPIRE doet eer aan de naam en voorziet van voldoende en diverse inspiratie. Een perfecte start voor een kersvers eventseizoen!

Genieten & netwerken

Natuurlijk was er voor de aanvang van de verschillende sessies en na afloop voldoende gelegenheid om bij te kletsen met oude bekenden uit de evenementenbranche en nieuwe contacten te leggen. En dat onder het genot van verfrissende drankjes en een uitgebreide borreltafel.

INSPIRE

INSPIRE is een initiatief van Het Genootschap voor Eventmanagers en wordt speciaal aangeboden door de Preferred Partners. Het leukste zakelijke festival van Nederland, waar de eventbranche samenkomt en het naseizoen gezamenlijk opstart. Met je voeten in het groen, luisteren naar inspirerende sprekers, lekker meedoen met actieve workshops én ondertussen op ongedwongen wijze netwerken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!