Back Back Nieuws

1.000.000 interacties via hyperlocal mobile marketing platform Lightcurb

15 juli 2015
Het Lightcurb iBeacon platform heeft sinds de lancering in het voorjaar van 2014 al meer dan 1.800 implementaties in 24 landen en 1.000.000 iBeacon interacties opgeleverd. Door de vele talen die Lightcurb ondersteund worden er dagelijks over de hele wereld nieuwe accounts geopend. Het platform is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Arabisch en Chinees en binnenkort komen er nog meer talen beschikbaar. Lightcurb is daarmee een  succesvol voorbeeld in de markt van hyperlocal mobile marketing. De groeipotentie in deze markt, waar iBeacon technologie  een grote rol speelt, is enorm. Met iBeacons breng je de online en offline wereld samen. De technologie maakt het mogelijk om relevante content naar een smartphone of tablet te pushen op het moment dat deze binnen het bereik van een iBeacon komt.

'Een schaalbaar, gemakkelijk en betaalbaar platform voor hyperlocale marketing beschikbaar stellen aan het MKB dat is waar wij sinds begin 2014 met Lightcurb elke dag aan werken', zegt Ate van der meer partner bij Lightcurb. Lightcurb iBeacon platform is bedacht en ontwikkeld door Snakeware en Alledaags Mobile en bestaat uit cloud management software, gratis apps en SDK voor location based services via beacons.

Online en offline wereld
Via het cloud-gebaseerde platform kan een gebruiker  1 tot 10.000 iBeacons beheren en op heel eenvoudige wijze van allerlei content voorzien, die vervolgens door passerende mensen op hun smartphone op basis van relevantie wordt ontvangen. Met behulp van het Lightcurb iBeacon platform kan het MKB op heel eenvoudige wijze gebruik maken van hyper locale mobile marketing. 'Je slaat letterlijk een brug tussen de online en offline wereld door smartphonegebruikers bijvoorbeeld vanaf de straat al te attenderen en te verleiden met je unieke aanbod', vertelt Ate van der Meer. Om dit op eenvoudige wijze mogelijk te maken biedt Lightcurb een gratis app in GooglePlay en Appstore maar ook hebben zij een gratis SDK voor het toevoegen van iBeacon functionaliteit aan bestaande apps.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!