100 jarig jubileum Citroën gevierd met familiefestijn in Franse sferen100 jarig jubileum Citroën gevierd met familiefestijn in Franse sferen
Back Back Nieuws

100 jarig jubileum Citroën gevierd met familiefestijn in Franse sferen

15 augustus 2018

Het weekend van 10, 11 & 12 augustus stond bij de veelzijdige Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 volledig in het teken van Citroën. Het automerk bestaat 100 jaar en dat werd uitgebreid gevierd met een groots driedaags familiefestijn in Franse sferen. 

De organisatie kijkt terug op een prachtig weekend waarin duizenden leden van meer dan dertig autoclubs en andere liefhebbers zich konden vergapen aan nieuwe, maar voornamelijk oude modellen als de karakteristieke 2CV’s, de DS, HY’s en Traction Avants. 

Het 22 hectare grote terrein van EVM19 is hiervoor omgetoverd tot een heus festivalterrein, compleet met festivalcamping en Franse markt met landelijke lekkernijen, brocante en (oldtimer) auto-onderdelen. Diverse Citroën-foodtrucks maakten het feest compleet. 

Zowel campinggasten als daggasten ontbrak het aan niets! 

Evenementenlocatie EVM19 is op alle dagen exclusief af te huren voor een bedrijfsevenement, beachparty, festival of sportdag. Door de unieke ligging midden in de natuur aan de Rijn krijgen bezoekers bij EVM19 altijd een fijn vakantiegevoel! Kijk op www.evm19.nl voor meer informatie en mogelijkheden voor uw eigen evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!