Back Back Nieuws

100% Design in Van Nelle Ontwerp Fabriek succes

15 juni 2007
De zesde editie van de 100% Design in de Van Nelle Ontwerp Fabriek is door ruim 7000 bezoekers druk bezocht. Zij konden zich vergapen aan mooie stands en producten van de 120 deelnemers aan wie het vakevenement onderdak bood. Van het totale aantal deelnemers waren er 38 nieuw op 100% Design.

 

De bezoekers werden bij de ingang al verwelkomt door het thema van dit jaar; lijnenspel. De lijnen leidden vanaf de ingang de bezoekers door de hele fabriek. Voor de trouwe bezoeker was het een ware verrassing dat er een hele nieuwe hal bij was.

 

De prijsuitreiking van de Best of the Best competitie vond volgens traditie plaats tijdens de deelnemersborrel. De jury bestond dit jaar uit Ben Oostrum-BOO, Annet van Egmond-BrandvanEgmond, Ruud van Oosterhout-BRUUT. en Dominique Meersman-Extremis.

 

Met ruim zeventig inzendingen had de vierkoppige vakjury een zware kluif. Verlichtingsprofiel ‘Traffic’ van Modular Lighting Nederland BV is de winnaar van de Best of the Best. Verder kreeg Jeroen Wand de Wildcard voor zijn ontwerp van de Papieren Stoel. De stand van Kung Fu Lighting kreeg de titel ‘Beste Stand’.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!