Back Back Nieuws

040 Congress & Events behaalt 5 Hamers

24 september 2012
Op 11 september 2012 werd 040 Congress & Events (het nieuwe congrescentrum van Van der Valk Hotel Eindhoven) uitgebreid geïnspecteerd door Congres – en Vergaderclassificatie, het keurmerkinstituut voor de vergader- en congresmarkt. Na een spannende week kwam in de ochtend van 18 september 2012 het hoge woord eruit: 040 Congress & Events heeft 92% van het maximum te behalen aantal punten gehaald en daarmee de hoogste classificatie. Alle zalen en de lounges zijn van hoge kwaliteit beoordeeld. De 040 Congreszaal, die in maart 2013 afgerond zal worden, gaat dit niveau alleen nog maar meer verhogen met haar 900m2.

Uiteenlopende toepassingen
Het congrescentrum biedt met haar, uiteindelijk 24, zalen een hoge diversiteit voor vele uiteenlopende toepassingen op het gebied van vergaderen, congressen, feesten, partijen en events. Op de begane grond bevindt zich de grootse ontvangsthal die uitkomt in het atrium, waar het  hostingteam alle gasten iedere dag ontvangen en begeleiden.

De eerste verdieping van 040 Congress & Events is de multifunctionele verdieping, waarbij ruim 1900m2 in te richten zijn van 4 tot 9 multifunctionele ruimtes, allen voorzien van daglicht, de nieuwste audiovisuele middelen en break-outruimtes.

De tweede verdieping, ruim 1500 m2, bestaat uit 14 prachtige, luxe ingerichte zalen met  vaste opstellingen, ideaal  voor presentaties, trainingen en meetings. Iedere zaal heeft daglicht en ook weer een eigen audio visueel touch screen programma, waarbij het licht, de ingebouwde beamer met scherm, het geluid  de verduistering en klimaatbeheersing apart te besturen zijn.

De gasten van 040 Congress & Events hebben tevens de keuze om te dineren in een van de drie restaurants en te overnachten in het 4-sterren+ Hotel.

040 iconen
De naam 040 Congress & Events is niet voor niets gekozen. Met de inrichting van het congres- en vergadercentrum wordt verwezen naar iconen op het gebied van design, techniek en industrie uit Eindhoven en de regio. In iedere hal, lounge of zaal treft u dan ook afbeeldingen en fotowanden van iconen uit de stad of regio doe op deze gebieden een belangrijke rol vervult hebben.

Met de behaalde ‘5 Hamers’ ontstaat in Eindhoven met 040 Congress & Events een nationale en internationale speler van nivo op het gebied van vergaderen, congressen en events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!