Het Gold abonnement. Extra exposure Het Gold abonnement. Extra exposure
Back Back

Het Gold abonnement. Extra exposure

Je krijgt een bedrijfsprofiel op events.nl. Hierin heb je volop de ruimte om jezelf uitgebreid te presenteren met een beschrijving, je eigen logo, foto's, links naar je website en social media profielen en een vermelding in drie rubrieken. Daarnaast sta je een maand in de spotlights met een toppositie vermelding op onze landingspagina Freelancers. Hier hoef je niets voor te doen, dit regelen wij voor je. Je krijgt bericht van ons tijdens welke weken we deze toppositie voor jou reserveren.

Extra exposure online

Met dit abonnement creëer je extra online exposure onder potentiële nieuwe klanten in de evenementenbranche. We schrijven en publiceren een artikel over jou en jouw bedrijf op www.events.nl. Eén van onze redacteuren neemt contact met je op om een afspraak te maken voor een telefonisch interview.

Jouw bedrijfsgegevens in Magazine Events

In onze maandelijkse nieuwsbrief zetten we de laatste ontwikkelingen over freelance ondernemen en de nieuwste opdrachten voor je op een rij. Twee keer per jaar krijg je ons inspirerende Magazine Events in je brievenbus, met uitgebreide, leuke en interessante informatie over de evenementenbranche. In één uitgave worden jouw bedrijfsgegevens in de Freelancer rubriek vermeld.

Wil jij online extra exposure in de evenementenbranche? Sluit hier je  Gold abonnement* af.

 

*Het abonnement heeft een contractduur van een jaar. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.