Event My BrandEvent My Brand
Back Back Eventorganisatie & uitvoering

Event My Brand

Dit ben ik dus, Mariska Leising, het gezicht achter Event My Brand! 

Ik werk als Creative Project Manager. Daarbij vind ik het heerlijk om omringd te zijn door andere creatievelingen en om samen mooie projecten succesvol te maken. 

Geef mij een paar steekwoorden en ik heb binnen no time een heel concept voor je uitgedacht. En als je me dan echt blij wilt maken, dan laat je mij het vervolgens (met één of meerdere creatieve partners) organiseren!

Heb jij binnenkort een evenement op de planning en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Dan kom ik graag met je in contact! 

Sfeervolle groet,

Mariska Leising

  • Bar 0.020 alcoholvrije bar Amsterdam
    Bar 0.020 - de eerste alcoholvrije bar van Nederland
  • Beurs Event My Brand Rabobank
    Beurs Rabobank Nederland

EVENT MY BRAND

 

Event My Brand neemt de (gehele) organisatie van jouw evenement uit handen. Door met veel enthousiasme en creativiteit te werk te gaan, maken wij elk evenement uniek. Op die manier blijft zowel de dag zelf, als de inhoud ‘top of mind’ bij de bezoekers. Onze evenementen zijn pas geslaagd wanneer wij voor elke unieke bezoeker een bijzondere beleving hebben kunnen creëren!

We bedenken bijzondere concepten, verzorgen de styling en voeren met veel plezier de productie voor je uit! Meer weten? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in!

Neem contact op met Event My Brand

Enter your information below. Event My Brand zal z.s.m. contact met u opnemen.