Creative Event ManagementCreative Event Management
Back Back Eventorganisatie & uitvoering

Marcel Woudsma

Als full service evenementenbureau biedt ik je een totaalpakket op het gebied van entertainment en evenementen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en zoek altijd naar de beste oplossing voor jouw evenement.

Wat ik doe
Ik combineer op doortastende wijze mijn ervaring op het gebied van event management en het ontwikkelen van creatieve concepten en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Totaaloplossing
Als full service evenementenbureau biedt ik je een totaalpakket op het gebied van entertainment en evenementen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en zoek altijd naar de beste oplossing voor jouw evenement.

Altijd maatwerk
Ieder evenement is uniek en jij wilt jouw gasten natuurlijk een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom lever ik altijd een maatwerkoplossing waarbij jouw wensen, budget en doelstellingen centraal staan.

Unieke concepten
Ik neem het initiatief in de ontwikkeling van vernieuwende concepten en begeleid je van concept tot realisatie. Aan de hand van jouw wensen en eisen bekijk ik alle mogelijkheden en creƫr de ultieme ervaring voor je gasten.

Waar ik je graag mee help

Theaterproducties
Ik ben gespecialiseerd in het ombouwen van oude industriepanden, historische gebouwen, kerken en sporthallen tot theater om daar een voorstelling op locatie te spelen.

Festivals
Het organiseren van festivals, zowel groot als klein, is een aparte tak van sport. Ik help mensen die evenementen organiseren bij het vinden van de ideale leveranciers en artiesten.

Zakelijke evenementen
Wil jij een zakelijk event, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren waar mensen nog lang over napraten? Ik denk graag met je mee en zorg voor een onvergetelijke ervaring.

Naast theaterproducties, festivals en zakelijke evenement denk ik natuurlijk ook graag met je mee over andere soorten evenementen zoals een bruiloft, seminar of jubileum. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wat ik voor je kan betekenen
Je kunt bij mij terecht voor het meedenken gedurende de conceptvorming, de begroting, de communicatie, het projectmanagement en de uitvoering van jouw evenement. Ik structureer alle activiteiten en zorg voor een optimale beleving en maximaal rendement.

- Concept
- Begroting
- Communicatie
- Management
- Uitvoering

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in!

Neem contact op met Marcel Woudsma

Enter your information below. Marcel Woudsma zal z.s.m. contact met u opnemen.