Platimex Reclame & BeletteringPlatimex Reclame & Belettering
Back Back Decoratie en standbouw

Platimex Reclame & Belettering

  • Utrechthaven 12a
    3433PN Nieuwegein

    Tel: 0297 255 688

  • Platimex Reclame & Belettering

In het kort

  • Prettig geprijsde belettering
  • Van decoratie tot volledige stand!
  • Snel, flexibel en professioneel
  • Beschikbaar in de hele Benelux

Ga naar de website

Sterk in events

Platimex is een full-service bureau voor reclame en belettering. We komen oorspronkelijk uit de evenementenwereld. En dus zijn we sterk in het aankleden en optuigen van stands. Wij snappen dat goede reclame goud waard is, zeker op locatie. Onze medewerkers vertalen uw boodschap naar krachtige banieren, vlaggen en anti-galmschermen. Eigenlijk kunnen we elk denkbaar oppervlak bestickeren of bedrukken. Desgewenst kunnen wij met onze inhakers ook uw hele stand vormgeven! Gemakkelijker gaat het niet worden…

Maar we doen veel meer…

Reclame en belettering houden niet op bij de beursvloer. Bedrijfsgebouwen, voertuigen, gevelborden, het interieur van uw kantoor: potentieel zijn het allemaal visitekaartjes voor uw bedrijf. En dan hebben we het over lichtreclame, reclameborden, spandoeken en frames nog niet eens gehad. Bij Platimex houden we wel van een uitdaging. We geven dan ook graag advies over hoe we uw merk of uw boodschap nog krachtiger kunnen communiceren door middel van reclame en belettering. 

Kwaliteit komt eerst 

Kwaliteit staat bij Platimex voorop. We hebben een in-house DTP-studio en productieteam en kunnen dus snel en slagvaardig werken. Bovendien zijn we SI’BON gecertificeerd. Ook dat is prettig om te weten. Natuurlijk spreken we uw visuele wensen graag met u door. U bent in ieder geval in goed gezelschap, want onder andere Volvo, Rabobank, Tele2 en de Service Apotheek gingen u al voor.   

 

Neem contact op met Platimex Reclame & Belettering

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Platimex Reclame & Belettering zal z.s.m. contact met u opnemen.