Epic SheltersEpic Shelters
Back Back Locaties

Epic Shelters

  • Rooiseweg 12
    5481 SJ Schijndel

    Tel: 06 5758 5693

  • Epic Shelters

In het kort

  • Kwaliteit en service op maat
  • Custom made shelters
  • Unieke publieksoverkappingen

Ga naar de website

Epic Shelters biedt een uitgebreid assortiment shelters voor uw event. Groot, klein, opvallend of juist niet: Epic Shelters heeft het perfecte dak voor uw bezoeker. Begonnen met 7 dakzeilen, maar inmiddels 233 dakzeilen waarmee 200 shelters mee kunnen bouwen. Niet alleen in Nederland zijn we te bewonderen maar ook in Belgie, Engeland, Oostenrijk, Duitsland en Mexico. Van de grootste festivals zoals Tomorrowland, Mysteryland, Parookaville, Electric Love, Boomtown, 7th Sunday Festival en Lowlands tot aan de kleinste feesten of partijen, Epic Shetlers helpt jou aan dé perfecte overkapping.

Voorbereidingen seizoen 2022

Met 12 verschillende soorten shelters die in meerdere aantallen gemaakt zijn en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Waar de shelters op het begin alleen werden ingezet als overkapping op festivals of evenementen tegen regen of zon, worden de shelters tegenwoordig ook ingezet als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen. Epic Shelters kan ieder idee omzetten in een Custom Made Shelter. Met in-house constructeurs, zeilmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Buiten ons veelzijdige assortiment zijn er dus nog veel meer mogelijkheden om uw evenement te voorzien van een unieke overkapping. Er zijn verschillende custom made projecten gedaan waaronder die van de ING tijdens The Flying Dutch in Eindhoven.

Epic Shelters zorgt voor de perfecte overkapping. Of het nu gaat om één van de luifels uit ons verhuurassortiment of een op maat gemaakte shelter, wij hebben altijd een oplossing op maat!

Neem contact op met Epic Shelters

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Epic Shelters zal z.s.m. contact met u opnemen.