artlogicartlogic
Back Back Personeel

artlogic

 • Nieuwpoortkade 2A
  1055 RX Amsterdam

  Tel: 020 208 7106

 • artlogic

In het kort

 • Betrouwbare en flexibele werknemers
 • Inzetbaar als vaste huiscrew!
 • 24 op 7 bereikbaar
 • Toegewijde Backoffice

Ga naar de website

artlogic levert voor uw project snel en accuraat  gekwalificeerd en gemotiveerd personeel in geheel Nederland . Wij zijn 24 op 7 bereikbaar. Ons web based intranet stelt ons in staat ten allen tijde adequaat te reageren op uw personeelsbehoefte en planning. U profiteert van onze heldere en voor u inzichtelijke projectafhandeling voor, tijdens en na uw project! Daarnaast ondersteunen wij u met onze vertrouwde, uitstekende service en  ons uitgestrekte Europese Netwerk op al uw internationale producties!

Onze diensten zijn volledig doordacht. Daarom is Service meer dan dat we u helpen met uw meest uiteenlopende personeelsbehoeften en -vraagstukken. Tot onze service horen ook onze uitstekende begeleiding, gekwalificeerde backoffice en dat wij milieuvriendelijk en CO2-neutraal werken.

Onze Stagehands zijn uw professionele hulpkrachten voor evenemententechniek. Inzetbaar bij de op- of afbouw van Licht-, Geluids-, Video- en Podiumtechniek. Zij ondersteunen uw technici op uw producties. Goed personeel is belangrijk in de evenementenindustrie – en het is moeilijk te vinden. U profiteert van ons netwerk van betrouwbare medewerkers. Dit scheelt u tijd en  en onnodige zorgen

 

 • Afbouw Decibel Foto: William van der Voort
  Afbouw Decibel Foto: William van der Voort
 • Afbouw Decibel Foto: William van der Voort
  Afbouw Decibel Foto: William van der Voort

Zijn de stagehands voor uw project vastgelegd? Behoud overzicht in al uw processen inclusief planning , documentenbeheer en facturatie. Met onze web- en mobiele tools houd u uw personeel, planning en administratie altijd up to date. Het systeem is transparant voor klant, crew en planner. Optimalisatie en inzicht in al van uw werkprocessen.

Naast ons kantoor in Tilburg hebben we ook kantoor in Amsterdam aan de Nieuwpoortkade 2a Tel: 020 208 7106 

Neem contact op met artlogic

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van artlogic zal z.s.m. contact met u opnemen.