Sprekersbureau Quality BookingsSprekersbureau Quality Bookings
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Sprekersbureau Quality Bookings

 • Mandelaplein 1 (Kantoor 1703-1704)
  1314 CG Almere

  Tel: 036 848 11 21

 • Sprekersbureau Quality Bookings

In het kort

 • Energiek
 • Persoonlijk
 • Krachtig
 • Lef
 • Inspirerend

Ga naar de website

Sprekersbureau Quality Bookings is al 15 jaar het meest vooruitstrevende bureau van Nederland en heeft als doelstelling de sprekers van de toekomst te maken! Wij zijn geen administratief afhandelingskantoor, maar bouwen merken rondom sprekers en koppelen bedrijven hieraan. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die altijd de juiste match bij uw DNA weten te vinden. In deze brochure vindt u de sprekers van de toekomst. Deze sprekers zullen uw gasten gegarandeerd inspireren, informeren, motiveren en entertainen.

Over de oprichting

Sprekersbureau Quality Bookings is opgericht door Robert en Otto de Vries. Met een gedeelde passie voor entertainment, theater en het creëren van mooie merken hebben vader en zoon gezamenlijk verschillende event gerelateerde bedrijven opgebouwd. Quality Bookings heeft als missie de sprekers van de toekomst te maken. Zodat u als opdrachtgever continu voorzien wordt van de meest opvallende, meest inspirerende en nieuwste sprekerstalenten van Nederland. Alle accountmanagers bij Quality Bookings hebben als voornaamste doel u aan de hand mee te nemen door het boekingsproces. Hierbij wordt gekeken naar uw merk, uw doelstellingen, doelgroep en uiteraard uw budget. Op basis van uw input is het voor ons een kunst om steeds weer met een verrassende match te komen. Sprekers die op het podium staan vanuit authenticiteit en passie en met de meest inspirerende verhalen. Wij managen en begeleiden het proces om deze sprekers in de markt te zetten. Ons hart gaat sneller kloppen van het bouwen van merken rondom sprekers, dagvoorzitters en cabaretiers. Zodat u als opdrachtgever uw gasten steeds opnieuw weer kunt motiveren en verrassen met de sprekers van de toekomst!

Neem contact op met Sprekersbureau Quality Bookings

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Sprekersbureau Quality Bookings zal z.s.m. contact met u opnemen.