SOS EventsSOS Events
Back Back Evenementenbureaus

SOS Events

 • Garderenseweg 134-136
  3888 LD Uddel

  Tel: 0577 401 506

 • SOS Events

In het kort

 • Dé specialist van de Veluwe
 • Meer dan 21 jaar ervaring
 • Alles in eigen beheer
 • Origineel en op maat gemaakt aanbod
 • Centraal op de Veluwe

Ga naar de website

SOS Events, specialist van de Veluwe

In 1996 is SOS Sport&Events opgericht door Erik Kroon. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een team van 19 fulltimers en 65 parttimers. Dagelijks staan zij voor u klaar om u een resultaatgericht evenement aan te kunnen bieden. Meedenken met uw doelstelling is onze instelling. De creativiteit en originaliteit van dit team ziet u terug in de verschillende arrangementen waar SOS Events trendsetter in is geworden. Helikopterdropping, Mini Classic Tour, darten met profs, GPS-biken en de opvallende Loopfietsen zijn er hier een aantal van. Boekt u één activiteit of wenst u maatwerk? SOS Events ontzorgt van begin tot het einde.

Waar kunt u SOS Events nog meer voor bellen?

U bent op zoek naar een hutje op de hei of een andere bijzondere locatie op de Veluwe, waar u bijvoorbeeld kunt vergaderen. Of teambuilding met trainers die u theoretisch en praktisch laten zien hoe uw team eruitziet en wat er kan worden verbeterd. Ook is er een afdeling entertainment die interactief maatwerk levert. Het woord standaard komt niet in hun woordenboek voor. En natuurlijk is er de afdeling outdoor, waarbij wij per jaar meer dan 450 sportieve evenementen organiseren. Van 1½ uur tot meerdaags, inclusief overnachting in een Bilderberg hotel, kampeerboerderij, legertent etc. Kijk voor meer info op onze sites: www.bedrijfsfeest.nl of www.teambuilding.nl.

Ook de volgende onderdelen van SOS Events kunt u integreren in uw bedrijfsuitje: klimbosgarderen.nl, experiencity.nl, veluwe-valley.nl, escaperoombeekbergen.nl.

Nu bij SOS Events

Neem contact op met SOS Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van SOS Events zal z.s.m. contact met u opnemen.