Landgoed BergvlietLandgoed Bergvliet
Back Back Locaties

Landgoed Bergvliet

  • Salesdreef 2
    4904 SW Oosterhout

    Tel: 076 579 5666

  • Landgoed Bergvliet

Ga naar de website

Het Landgoed

Verscholen tussen de Brabantse landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen ligt het uit de 13e eeuw stammende Landgoed Bergvliet van de gebroeders Pheninckx. Het landgoed heeft in zijn historie al vele bestemmingen gekend, maar in 2007 werd de toekomst bezegeld. Waar tot dan toe grazend vee het gezicht van de weelderige grasvlakten domineerde, verrees op ruim 60 hectare grond een prachtige golfbaan.
 
Met behoud van het natuurschoon wisten ontwerpers Gerard Jol en Michiel van der Vaart de golfbaan perfect te integreren in en rondom het Brabantse groen. Met als resultaat een schitterende golfbaan met een 18 holes par 71 en een 9 holes par 3 baan én greens met spannende en uitdagende elementen. 

Het Paviljoen

Tegelijkertijd verrees, aangrenzend aan de golfbaan, het schitterende Paviljoen met daarin het sfeervolle restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij. De grote raampartijen bieden een panoramisch uitzicht over de golfbaan en de sprookjesachtig verlichte vijver. 

Het Koetshuis

Het Koetshuis, dat tot begin jaren 50 als zodanig gebruikt werd, werd in 2009 geheel gerenoveerd om er een nieuwe bestemming aan te geven. Van buiten werd het 16e eeuwse pand in de oorspronkelijke stijl teruggebracht, terwijl de binnenkant een zeer eigentijds en luxe interieur kreeg. Door de rustieke en intieme uitstraling is Het Koetshuis de perfecte locatie voor feesten en partijen.

Meer mogelijkheden bij Landgoed Bergvliet

Events.nlEvents.nl

Golf clinic

Locaties

Neem contact op met Landgoed Bergvliet

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Landgoed Bergvliet zal z.s.m. contact met u opnemen.