Dagtocht schepen-NAUPARDagtocht schepen-NAUPAR
Back Back Locaties

NAUPAR | Nautische partners

 • Bataviahaven 1
  8242 AH Lelystad

  Tel: 088 252 5000

 • NAUPAR- Logo

In het kort

 • Krijgt van de jaarlijks 200.000 gasten ruim een 9
 • Biedt een breed aanbod van traditionele schepen
 • 16 vertrekhavens
 • Persoonlijke en professionele service
 • Al 40 jaar ervaring

Ga naar de website

Op de zeilschepen van NAUPAR kunt u lekker uitwaaien. De frisse wind zorgt voor nieuwe ideeën en heldere inzichten. En samen de zeilen hijsen, een workshop aan boord volgen of bootcampen in de haven, leidt tot verbinding, tot samenwerking en tot een frisse blik op je collega’s of relaties. Mooi toch? Zo wordt een zeiltocht een complete beleving, een ervaring om nog lang over na te praten.

Voor elke gelegenheid een passend schip

Onze vloot bestaat uit zoveel schepen, dat er altijd een schip te vinden is dat past bij de specifieke behoefte van uw bedrijf. Er zijn schepen voor grote en kleinere gezelschappen, sommige basic en andere heel luxe, geschikt voor een dagtocht of juist voor meerdaagse tochten. 

16 opstaphavens

NAUPAR beschikt over 16 vertrek havens verspreid door het land, zo is er altijd wel een haven bij u in de buurt waar u kunt op- en afstappen. Zo bieden wij Almere, Volendam, Edam, Hoorn, Lemmer, Harlingen, Lelystad, Pampus, Urk, Enkhuizen, Stavoren of een haven in Overijssel zoals Kampen,maar ook de hoofdstad van Noord-Holland, Amsterdam zit in ons aanbod.

Dag,middag- of avondtocht op unieke driemasters

NAUPAR biedt arrangementen aan voor zowel middagen, avonden als hele dagen. Lekker barbecueën bij zonsondergang of borrelen op een zeilschip midden op het IJsselmeer! Dat is weer eens wat anders dan de standaard vrijdagmiddagborrel. In onze vloot bevinden zich ook hele bijzondere dagtochten schepen, wat dacht u van de Abel Tasman, Stedemaeght of Willem Barentsz. Voor een unieke en onvergetelijke gelegenheid, bent u aan boord van deze schepen aan het juiste adres. Op deze imposante schepen wordt elke bijeenkomst en ieder feest een groot succes. 

Meerdaagse bedrijfsuitjes. Het schip is gelijk uw accommodatie. 

Het is ook mogelijk om van uw bedrijfsuitje een meerdaags uitje te maken. Zo bent u écht even weg.’s Avonds hoeft u niet naar een andere locatie,want het schip is meteen uw overnachtingsplek! Dat scheelt weer zoeken naar een goede accommodatie.

 • Genieten op het water met een BBQ en Dj- NAUPAR
  Genieten op het water met een BBQ en Dj
 • Hoorn- NAUPAR
  Hoorn
 • Rib varen- NAUPAR
  Rib varen
 • Zeilen en zakelijk- NAUPAR
  Zeilen
 • Zakelijke gesprek - NAUPAR
  In gesprek aan boord
 • Lelystad- NAUPAR
  Lelystad
 • Mannen in de mast- NAUPAR
  Mannen in de mast
 • Borrelen aan boord- NAUPAR
  Borrelen aan boord
 • Zeilen hijsen-NAUPAR
  Zeilen hijsen
 • Zakelijk- NAUPAR
  Gezellig genieten aan boord

Bedrijfsuitje of teambuilding

Stilzitten kan, de beste stuurlui staan bij NAUPAR namelijk niet aan de wal, maar varen mee. Maar actie leidt tot verbinding, tot samenwerking, tot inzichten en zorgen dat de beste stuurlui níet aan wal staan. Met de wind in de zeilen vaart u naar uw bestemming: uw bedrijfsuitje of teambuilding wordt een beleving om nog lang over na te praten. 

Relatiedag op het water

Eén dag of meerdere dagen zeilend op het water is hét middel om de band te versterken. De informele sfeer, de weidsheid van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zijn stuk voor stuk waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag vol goede gesprekken. Op deze manier leert u de aanwezigen veel beter kennen. Het resultaat? Na de relatiedag verlaat iedereen het schip zeer gemotiveerd: uw relaties weten weer waarom ze bij uw bedrijf betrokken zijn. Al met al dus een goede investering in uw toekomst!

Seminars, trainingen of cursussen

Seminars, trainingen of cursussen zijn alleen succesvol als de omgeving waarin deze plaatsvinden uw deelnemers écht uitnodigt om te (willen) leren. Welke omgeving dit mogelijk maakt? Het water! Op het water zullen de aanwezigen ongetwijfeld de dagelijkse sleur vergeten en staat iedereen open voor nieuwe kennis. De rustgevende pauzes aan dek van het schip maken het seminar, de training en/of cursus helemaal af!

Exclusieve vergaderlocatie

Op zoek naar een exclusieve vergaderlocatie? Ook dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Waar anders kunt u beter de koers van uw bedrijf uitstippelen, dan aan boord van een van onze imposante zeilschepen? Of het nu gaat om een dagtochtenschip of om een schip met overnachtingscapaciteit; bij NAUPAR vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Uitgebreide catering- en entertainmentmogelijkheden

Optimaal genieten doet u met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR. Van smakelijke borrelhapjes tot een uitgeserveerd diner. Ook kunt u entertainment aan boord laten komen: een zanger of complete band, een dj, etc. Met workshop? Wedstrijdelement toevoegen? Kan allemaal! Zo maakt u het bedrijfsuitje helemaal compleet!

Aanvullend programma

Onze arrangementen kunt u zowel voorafgaand aan als na de vaartocht goed combineren met een (eigen) aanvullend programma aan wal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een stadswandeling door een historierijk havenplaatsje, een museumbezoek, een vergadering of een clinic.

Neem contact op met NAUPAR | Nautische partners

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van NAUPAR | Nautische partners zal z.s.m. contact met u opnemen.