Solo Vino wijnbar & importSolo Vino wijnbar & import
Back Back Promotionele artikelen

Solo Vino wijnbar & import

  • Palaceplein 253
    2587 WL Den Haag

    Tel: 070 355 5006

  • Solo Vino wijnbar & import

In het kort

  • Exclusieve Italiaanse wijnen
  • Zorgvuldig zelf geïmporteerd
  • Relatiegeschenken

Ga naar de website

Solo Vino staat voor alles wat met Italiaanse wijn te maken heeft. De exclusieve Italiaanse wijnen worden zelf zorgvuldig uitgekozen en geimporteerd. Naast de webshop met een uitgebreide selectie Italiaanse wijnen en informatie over alle wijnstreken en wijnhuizen in Italië, zijn er twee vestigingen van Solo Vino wijnbar: bij La Galleria op het Kurhausplein in Scheveningen en bij Gusto op het Plein in Den Haag.

Top 15 Wijnbar van het jaar 2017 verkiezing

Afgelopen maanden kon er gestemd worden op de beste wijnbar van het jaar. Van de 130 wijnbars in Nederland zijn nu 15 finalisten over waaronder Solo Vino aan het Kurhausplein! Wij zijn nu al super trots!

De verkiezing ‘Wine bar of the year’ is in 2014 door wine-bars.nl in het leven geroepen. De 15 finalisten zijn samengesteld uit de wijnbars met de meeste stemmen, degene die zijn aangedragen door de jury en door wijnbareigenaren. Deze wijnbars worden in de komende weken onaangekondigd bezocht door de vakjury waarna wordt besloten welke wijnbar zich ‘Wine bar of the Year 2017’ mag noemen.

Relatiegeschenken

Het is een bekend gebruik om zakenrelaties, medewerkers of mensen die je een warm hart toedraagt te verrassen of te bedanken met een geschenk. Wat is er mooier dan dat met Italiaanse wijn te doen? Op de website vindt je een aantal pakketten welke Solo Vino zorgvuldig samen heeft gesteld. Daarnaast adviseren wij je graag bij het samenstellen van een passend relatiegeschenk.

 

 

 

Neem contact op met Solo Vino wijnbar & import

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Solo Vino wijnbar & import zal z.s.m. contact met u opnemen.