Lion Event SupportLion Event Support
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Lion Event Support

 • De Gruyter Fabriek, Veemarktkade 8, Gebouw A, 1201
  5222 AE 's-Hertogenbosch

  Tel: +31 (0)73 52 36 150

 • Lion Event Support logo

Ga naar de website
 
Lion Event Support is gespecialiseerd in de technische en facilitaire productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Van A tot Z geregeld, tot in de puntjes verzorgd en met oog voor veiligheid: zo ontzorgen wij al sinds 2006 onze opdrachtgevers.
 
Corporate evenementen
Van productpresentatie tot bedrijfsjubileum, van borrel tot meerdaags evenement: Lion Event Support verzorgt de complete facilitaire en technische productie voor uw bedrijfsevent.

Publieksevenementen
We zijn er trots op dat we al jaren de technische en facilitaire productie mogen verzorgen voor een aantal grote evenementen en festivals.

Veiligheid
Storm, brand, stroomuitval: we kunnen het niet voorspellen – maar we kunnen er wél op voorbereid zijn. Veiligheid van de bezoekers staat voorop. Daarom zijn wij gespecialiseerd in veiligheid en crowd management.
 • Kuijpers 100 jaar
  Kuijpers 100 jaar
 • Zomertheater 2021 Den Bosch
  Zomertheater 2021 Den Bosch
 • Theaterfestival Boulevard 2021
  Theaterfestival Boulevard 2021
 • Koningsdag Tilburg
  Koningsdag Tilburg
 
Lion Event Support is uitgegroeid tot een specialist in technische en facilitaire producties van bedrijfsevenementen en publieksevenementen. Dankzij onze kennis en kunde is het ons gelukt de afgelopen jaren steeds meer én omvangrijkere producties te mogen realiseren.
 
Met onze opdrachtgevers bouwen we een duurzame relatie op. Hierdoor blijven ze telkens bij ons terugkomen met nieuwe opdrachten.

Neem contact op met Lion Event Support

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Lion Event Support zal z.s.m. contact met u opnemen.