Lion Event SupportLion Event Support
Back Back Evenementenbureaus

Lion Event Support

  • De Gruyter Fabriek, Veemarktkade 8, Gebouw A, 1201
    5222 AE 's-Hertogenbosch

    Tel: +31 (0)73 52 36 150

  • Lion Event Support

Ga naar de website
 
Lion Event Support is gespecialiseerd in de technische en facilitaire productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Van A tot Z geregeld, tot in de puntjes verzorgd en met oog voor veiligheid: zo ontzorgen wij al sinds 2006 onze opdrachtgevers.
 
Corporate evenementen
Van productpresentatie tot bedrijfsjubileum, van borrel tot meerdaags evenement: Lion Event Support verzorgt de complete facilitaire en technische productie voor uw bedrijfsevent.

Publieksevenementen
We zijn er trots op dat we al jaren de technische en facilitaire productie mogen verzorgen voor een aantal grote evenementen en festivals.

Veiligheid
Storm, brand, stroomuitval: we kunnen het niet voorspellen – maar we kunnen er wél op voorbereid zijn. Veiligheid van de bezoekers staat voorop. Daarom zijn wij gespecialiseerd in veiligheid en crowd management.
 
Inmiddels is Lion Event Support uitgegroeid tot een specialist in technische en facilitaire producties, van bedrijfsevenementen tot publieksevenementen festivals. Dankzij onze kennis en kunde is het Lion Event Support gelukt de afgelopen jaren steeds meer én omvangrijkere producties te mogen doen.
 
Met alle klanten heeft Lion Event Support een duurzame relatie opgebouwd. En is er niet een opdrachtgever die niet voor de 2e keer een opdracht bij ons neer legde.

Neem contact op met Lion Event Support

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Lion Event Support zal z.s.m. contact met u opnemen.