Lion Event SupportLion Event Support
Back Back Evenementenbureaus

Lion Event Support

  • De Gruyter Fabriek, Veemarktkade 8, Gebouw A, 1202
    5222 AE 's-Hertogenbosch

    Tel: +31 (0)73 52 36 150

  • Lion Event Support

Ga naar de website
Communicatie tijdens het productie proces, een sterke eigenschap!
 
Lion Event Support maakt het productieproces inzichtelijk, adviseert, zorgt voor een perfectie uitvoering én bespaart op de uitgaven (en levert zo eigenlijk geld op). Hierdoor kunt u zich concentreren op uw core-business!
 
Van een conceptueel idee maken wij een concreet productieplan, dat past binnen planning en budget. We zorgen dat uw gast zich thuis voelt op het evenement en dat de artiest zich alleen hoeft te richten op het geven van die spetterende show.
 
Hoe ziet het productieproces eruit?
1. Brainstorm
2. Het vertalen naar de praktische uitvoering, de pré-productie:
3. Ontwikkelen en beheren productiedraaiboek
4. Productie-evenement
5. Nazorg / Evaluatie
 
Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als muzikant en als projectleider bij evenementenbureau/concertpromotor, werd het tijd om zaken zelf te organiseren. In 2006 heeft Willem de Leeuw Lion Event Support opgericht.
 
Inmiddels is Lion Event Support uitgegroeid tot een specialist in technische en facilitaire producties, van bedrijfsevenementen tot publieksevenementen festivals. Dankzij onze kennis en kunde is het Lion Event Support gelukt de afgelopen jaren steeds meer én omvangrijkere producties te mogen doen.
 
Met alle klanten heeft Lion Event Support een duurzame relatie opgebouwd. En is er niet een opdrachtgever die niet voor de 2e keer een opdracht bij ons neer legde.

Neem contact op met Lion Event Support

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Lion Event Support zal z.s.m. contact met u opnemen.