Back Back Evenementenbureaus

JOFFI

  • Van Alphenstraat 26
    3581 JC, Utrecht

    Tel: 0654 750 893

  • JOFFI
Ga naar de website
Joffi events & communicatie is een consultancy voor en producent van belevingscommunicatie. Wij adviseren en begeleiden in het effectief verbinden, informeren, activeren, mobiliseren en fêteren van medewerkers, relaties, klanten en andere stakeholders. Kenmerkend zijn onze frisse en creatieve ideeën, verrassende vormen en sterke focus op succesfactoren. Joffi committeert zich dan ook aan  toegevoegde waarde en succes in het behalen van doelen.  Onze werkwijze is gebaseerd op de LevCom™methodiek; een aanpak met strategische visie, analyses en veel ruimte voor creativiteit. Deze aanpak leidt tot een onderscheid in beleving en resultaat binnen verandercommunicatie en eventmarketing. Joffi zoekt opdrachtgevers die de durf hebben om van de traditionele paden af te wijken en ook in dienend leiderschap over de schouder blijven kijken of iedereen nog op de trein zit. 
 
Joffi werkt onder meer voor: Acer, Achmea, Antonius Ziekenhuis, Arboned, Athlon,
BCC, Avero, Conclusion, Belastingdienst, BT, Damen Shipyards, Essent, Getronics,
Centraal Beheer Achmea, Kluwer, Intel, AGIS, Imtech, KLM-Air France, Konica Minolta,
KPN, Microsoft, Ministerie van LNV, MWG AMMA, NOC*NSF, NUV, Papendal, Sara Lee,
Telfort, TNO, VNU Exibitions en Wagenplan.

Samen, met Zorg en Plezier

 Een frisse kijk van buitenaf biedt zicht op vormen en concrete acties waarbij interne bijeenkomsten wel eens verrassend meer impact kunnen hebben en waar klantenevents  en congressen zich daadwerkelijk onderscheiden in de markt. Impact die leidt tot (ver)binding en resultaat. Het vergt enig lef en een ‘open mind’ om onderscheidend te zijn met het bewustzijn dat de menselijke factor hierin bepalend is. Hiertoe biedt de LevCom™ methodiek een goede leidraad. Met grote inzet en gedrevenheid begeleidt Joffi hiermee de weg naar creatieve mogelijkheden en succesvolle resultaten in de communicatie met medewerkers en klanten.

 Executie

Rondom events ontwikkelt Joffi voor- en natrajecten. Hieronder vallen onder meer: HTML mailing, website, registratietool, print, apps, inzet social media, effectiviteitsmeting, beeldpresentatie en videoproductie.

Full service On the Job; vanzelfsprekend vallen aspecten zoals locatie search, sprekers, entertainment, decor/decoratie, techniek, registratie, catering en vervoer onder de werkzaamheden. Dit resulteert uiteindelijk in een draaiboek en productie; van opbouw en repetitie tot uitvoering en een evaluatie.

Neem contact op met JOFFI

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van JOFFI zal z.s.m. contact met u opnemen.