Back Back Evenementenbureaus

HYPSOS Event

  • Batenburgweg 5
    3769 CB Soesterberg

    Tel: 0346 357 500

  • HYPSOS Event

Ga naar de website

'Is uw doelgroep bereiken wel hetzelfde als uw doelgroep raken?' Hypsos Event heeft het vermogen om beide te laten gebeuren, met haar kennis op het gebied van communicatie, creativiteit, techniek en organisatie.

Creëer uw eigen podium!
U heeft een verhaal te vertellen, een product te introduceren of u wilt op ontspannen en ludieke wijze uw doelgroep ontvangen. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Onze kracht als organisatiebureau is dat wij van een evenement een belevenis maken, zodat er een ontmoeting ontstaat waar nog lang over wordt gesproken. Wij doen het werk en u geniet samen met uw gasten.

Full service bureau
De medewerkers van Hypsos Event weten de schijnbare onuitvoerbaarheid van hun onconventionele ideeën altijd te vertalen in een realiseerbaar ontwerp, dat perfect georganiseerd wordt. U kunt hen inschakelen voor productintroducties, congressen en symposia, dealerevents, beurzen en roadshows. Dankzij de back-up van de verschillende Hypsos ondernemingen is Hypsos Event in staat om u van ontwerp tot uitvoering snel, op maat en flexibel van dienst te zijn.

Referenties
Hypsos Event werkt onder andere voor: KLM, TNT, Nokia, Philips Licht, NautaDutilh en Euro-Sportring. Kijk voor meer informatie op onze website.

Neem contact op met HYPSOS Event

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van HYPSOS Event zal z.s.m. contact met u opnemen.