EigenWijze EvenementenEigenWijze Evenementen
Back Back Evenementenbureaus

EigenWijze Evenementen

  • Kerkstraat 138
    2411 AH Bodegraven

    Tel: 0172 610 373

  • EigenWijze Evenementen

Ga naar de website
Eigenwijze Evenementen is zoals de naam al doet vermoeden HET onderscheidende event marketing bureau. Onderscheidend in creativiteit, aanpak en uitvoering, net even anders, dan is het goed.  Evenementen creatie en organisatie op geheel eigen wijze.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en organiseren van unieke concepten op maat, geen standaard programma’s. Aan de hand van uw wensen en uitgangspunten gaan wij met bezieling voor u aan de slag en komen tot de invulling van een memorabel evenement. Een belevenis waarover nog lang zal worden nagesproken. Mensen raken en daadwerkelijk iets meegeven als ervaring of beleving dat is waar we voor staan.

Wij zijn actief op drie fronten: events, congressen en incentives.  Met een flexibel  team van energieke, creatieve en deskundige medewerkers zijn we een partner voor uw onderneming. Wij hechten er waarde aan om u te betrekken in onze werkwijze zodat we gezamenlijk tot een memorabel programma welke wij overgieten met onze eigenwijze jus.

Het Groene Hart  is onze achtertuin van waaruit we creativiteit en inspiratie putten voor events nationaal en internationaal. Vanuit onze liefde voor de Waddeneilanden zijn we ons label Wadeigenwijz.nl gestart voor unieke ervaringen op Texel , Vieland en Terschelling.

Neem contact op met EigenWijze Evenementen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van EigenWijze Evenementen zal z.s.m. contact met u opnemen.