Bax ProjectsBax Projects
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Bax Projects

 • Weegmaat 23
  3961 NN Wijk bij Duurstede

  Tel: 030 888 3177

 • Bax Projects

In het kort

 • Uitdagende communicatieoplossingen
 • Perfectie zit in ons DNA
 • Een onvergetelijke indruk op de beurs

Ga naar de website

Uitdagende communicatieoplossingen

Onderscheidende en creatieve communicatieis ons specialisme. Hierin overtreffen wij je verwachtingen. Met ons eigen team van specialisten maar ook door gebruik te maken van ervaren experts. Onze passie voor perfectie maakt dat we altijd op zoek zijn naar verbetering en dat we de beste willen zijn. ‘Kan niet’, bestaat niet voor ons. Denken in mogelijkheden daarentegen is voor ons van natuurlijke aard.

Perfectie zit in ons DNA

Wij zijn geen ja-knikkers. Integendeel! Wij zijn de eigenzinnige partner met een berg ervaring in huis. We kennen de weg, en die delen we graag met onze opdrachtgevers. Zeker waar het communicatie betreft. Altijd hebben we de doelstelling van onze opdrachtgevers haarscherp voor ogen. Jouw plan moet lukken. Niet linksom, dan rechtsom. Laat dat maar aan ons over. 

Een duidelijk plan

Dat begint bij goed luisteren. En vragen. Net zolang tot we elkaar tot in de kleinste details begrijpen. Vervolgens komen we met een plan dat bruist van de creativiteit. En zelfs tijdens dat proces kan er nog van alles aangepast worden. 

We kijken welke strategische tools het beste bij jou, jouw doelgroep, jouw branding en styling passen.  Als we het met elkaar eens zijn, gaan we aan de slag. 

 • Bax Projects - Chef'Special bij het Delta Lloyd event
  Chef'Special bij het Delta Lloyd event
 • Bax Projects - DS7 CROSSBACK
  DS7 CROSSBACK
 • Bax Projects - ONVZ evenement
  ONVZ evenement
 • Bax Projects - Fiat pop-up store
  Fiat pop-up store
 • Bax Projects - CFL Holding personeelsfeest
  CFL Holding personeelsfeest
 • Bax Projects - Toyota Aygo release
  Toyota Aygo release

FULL SERVICE, KNOW HOW & THE PERFECT TOOLS

Wij zijn een vernieuwend full service- en creatieteam dat met ruim 20 jaar ervaring en know-how onze opdrachtgevers eerlijk adviseert, verrast, volledig ontzorgt en een onderscheidende merk- en eventbeleving biedt. 

Wij zijn gedreven, creatief, professioneel en vooral: betrokken. State of the art-kwaliteit is voor ons en onze klanten de normaalste zaak van de wereld. Met plezier zetten wij die fameuze extra stap. Dat is onze ambitie. We zijn er altijd op het juiste moment, gevraagd en ongevraagd. Zo maken we van elke merkactiviteit een beleving die de verwachtingen overtreft. Wij zijn een onmisbare partner in merkactivatie en alles wat daarbij komt kijken. 

Waar staat Bax Projects voor

Wij zijn dé specialist voor het ontwerpen, laden en activeren van een vernieuwende merk- en projectbeleving.

Met onze unieke one-stop-shopping formule bieden wij onze opdrachtgevers: Evenementen, Standbouw, Activaties, Online EventsPoint-of-Sale oplossingen en Incentives. Al onze concepten zijn onderscheidend in vorm en inhoud.

Ons team is stabiel, ervaren en betrokken en ons netwerk bestaat uit dedicated specialisten. Zo maken wij het verschil. 

Daardoor zijn wij dé partner voor organisaties die zich onderscheidend willen profileren en een krachtige, professionele speler in hun team nodig hebben om hen van strategisch tot en met uitvoerend niveau volledig te ontzorgen.

Neem contact op met Bax Projects

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bax Projects zal z.s.m. contact met u opnemen.