evisitevisit
Back Back Uitnodigingstraject

evisit

 • Lange Voorhout 92
  2514 EJ Den Haag

  Tel: 070 306 5420

 • evisit

In het kort

 • Projectondersteuning bij zowel fysiek als online events
 • Event registratie software
 • E-tickets, scanning en badges
 • Customer Care
 • ISO27001 gecertificeerd

Ga naar de website

evisit in één minuut 

Event registratie software
Bij ons kan je volledig zelf aan de slag met het inrichten van jouw event (DIY) of je kan kiezen voor onze management-service diensten. Met onze software heb jij altijd en overal realtime inzicht in je aanmeldingen en altijd de mogelijkheid om event communicatie in te zetten.

Project ondersteuning
Evenementen organiseren is veel werk. Wij nemen je werk uit handen met projectondersteuning, zoals het opstellen en versturen van (uitnodigings)mails, ontdubbelen en importeren van genodigdenlijsten, het inrichten van jouw eventwebsite en het design van de mail- en webheaders in jouw huisstijl.

E-tickets, scanning en badges
Jouw gasten worden ontvangen door onze hostessen . De e-tickets worden gescand en eventueel persoonlijke badges geprint. Badges zijn mogelijk in fullcolor voorzien van naam en bedrijfsnaam. Indien gewenst kan dit worden aangevuld met bijv. persoonlijke programma, wificode en een barcode voor sessiescanning of leadgeneration.

Customer Care​
Jouw bezoekers verdienen alle aandacht, maar jij bent druk met het organiseren van het aanstaande event. Wij beantwoorden alle vragen van jouw genodigden en aanstaande bezoekers zodat jij je tijd kunt besteden aan andere zaken. 

ISO
evisit neemt haar rol als bewerker van de data van de evenement gasten serieus. Daarom is evisit als eerste evenement registratie bureau in Nederland al in juli 2017 ISO27001 gecertificeerd. Met ons certificaat zorgen wij er voor dat onze opdrachtgevers voldoen aan de nieuwe AVG / GDPR wetgeving.

Online event
Een online event is de perfecte manier om reistijd te beperken, cateringkosten te drukken en een grote effectiviteit te realiseren. Wij hebben marktonderzoek gedaan en de beste partners geselecteerd om jouw evenement/bijeenkomst online te organiseren.

Hybride event
Nu we weer in kleinere groepen mogen samenkomen is het mogelijk om zowel fysiek als online te combineren zodat je bereik zo groot mogelijk is. 

Event App
Haal het maximale uit je event met onze event app. In de app staat het e-ticket met QR code, het programma en er ontstaat interactie tussen jouw bezoekers. Bij aankomst op het event verschijnt tevens direct je parkeerkaart, zoeken is verleden tijd!

Neem contact op met evisit

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van evisit zal z.s.m. contact met u opnemen.