Capital IDCapital ID
Back Back Uitnodigingstraject

Capital ID

  • Stationsplein 5
    8011 CW Zwolle

    Tel: 038 422 9999

  • Capital ID

In het kort

  • Van save the date tot uitnodiging en follow-up; alles in huisstijl en gepersonaliseerd
  • Lanceer eenvoudig informatieve eventwebsites voor registratie
  • Registreer bezoekers met de Event Scanner App
  • Volledig AVG / GDPR compliant

Ga naar de website

Een event is dé manier om je doelgroep jouw merk te laten beleven en je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met de Event Management Solution haal je een complete set tools in huis om je events op een professionele en efficiënte manier te managen. Van een heldere eventsite in de huisstijl, tot uitnodiging en follow-up. Daarnaast beheer je de registraties eenvoudig via het dashboard.

Grip op uitnodigingstraject en huisstijl
De Event Management solution biedt jouw als event marketeer alle tools om grip te krijgen op de organisatie van jouw events. Verstuur eenvoudig gepersonaliseerde uitingen zoals een save the date, uitnodigingen, reminder en follow-up. Alles consistent volgens de huisstijlrichtlijnen van jouw organisatie en AVG compliant.

Alle eventcommunicatie in één platform.
Met de Event Management Solution maak je meteen een goede eerste indruk met een duidelijke save-the-date en uitnodiging, volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Reminder sturen? Geen probleem. Stuur eenvoudig reminders om de genodigden het laatste zetje te geven. Het bouwen van de eventwebsite doe je eenvoudig zelf. Voeg eenvoudig blokken toe voor bijvoorbeeld het programma, de locatie of sfeerbeelden en dat alles natuurlijk in de huisstijl van jouw organisatie. 

De Event Management Solution is uit te breiden met onder andere badges, budgeting, Event Scanner App en de mediabank. Ideaal voor als je nauw samenwerkt met de marketing- en communicatie-afdeling. 

Neem contact op met Capital ID

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Capital ID zal z.s.m. contact met u opnemen.